Solidaritate: zeci de români au venit cu benzină la tribunal, după ce Izaura a anunțat că-și dă foc!

de Spartakus , 04 februarie 2016

Condamnată la patru ani de facultate de judecătorii din Constanța, Izaura Anghel, fata lui Bercea Mondialu, a anunțat că, dacă magistratul care judecă fapta nu va fi schimbat, își va da foc în fața Curții de Apel. După ce au auzit această știre pe posturile de televiziune, zeci de români s-au adunat la Curtea de Apel, într-o impresionantă demonstrație de solidaritate, care cu caniste de 20 de litri, care cu bidoane, care cu recipiente metalice, toate pline ochi cu benzină.

”Am vrut să-i demonstrăm că îi înțelegem gestul și îl apreciem. Este o metodă foarte bună de luptă împotriva corupției din justiție. Eu, personal, i-am adus 10 litri de benzină, micuța mea contribuție în lupta contra nedreptății”, ne-a precizat unul dintre cei adunați în fața Curții de Apel. Un alt cetățean a făcut apel la solidaritate, susținând că în asemenea cazuri, mai mult ca niciodată, românii trebuie să fie uniți: ”Sunt convins că Izaura și tot clanul ei sunt nevinovați și de aceea vrem să arătăm că suntem alături de ei. Am adus o canistră cu 20 de litri, poate vrea și Bercea Mondialu să-și dea foc și la câte kile are vă dați seama că pentru el e nevoie de o cantitate mai mare de combustibil. Dar am luat benzină de 98, aditivată, nu poți să vii la un om de o asemenea anvergură cu benzină din aia de 95, jumate apă”, a precizat cetățeanul, promițând solemn că, dacă se mai ieftinește benzina zilele astea, mai aduce două canistre. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • rada chirculescu

  14 februarie 2016 9:27

  Un gest de solidaritate pe masura.FELICITARI!

  raspunde comentariului
 • vasile

  05 februarie 2016 20:07

  Dacacandideaza IZAURA ,eu o votez senatoare ,langa grevist foamei ar face o pereche pe cinste !hai IZAURA tata,nu te lasa ,toata lumea buna a trecut pe la Beciul Domnesc .

  raspunde comentariului
 • pompilica

  05 februarie 2016 15:16

  tiganii sunt inflamabili din ereditate asa ca dinozaura are nevoie numai de o aprinzatoare si un pic de praf de magneziu sa nu rateze.

  raspunde comentariului
 • NEUTRU

  04 februarie 2016 23:09

  Recidivezi, "cur-ajosule" ? Daca nu vezi esentza, taci si du-te in locul potrivit in salbaticie ! Daca justitia se face t ot asa, selectiv si partinitor, e normal apara si astfel de gesturi ... Oricum, sa ignori vinovatia lui M.Base care a CERUT MITA pentru trafic de influentza cu fra'su in spate inseamna sa faci din toata Romania un bordel justitial ! Daca nu a "iesit" Gusha inseamna ca e o "foarte mare pierdere" pentru MAFIE ! Scursurile comuniste incearca sa ne dea "lectii" !!

  raspunde comentariului
  • ion

   04 februarie 2016 23:30

   Poi ,atunci ce zici Neutrule,sa-i achite pe santajisti,sa le returneze statul toata mita pe care o pretind si sa-si dea foc judecatorii si sa dea foc si Codului Penal, sa facem tara tiganilor

   raspunde comentariului
   • Rromanel

    05 februarie 2016 17:31

    "Prea" cinstite coleg de comentarii oricat ar parea de paradoxal, in acest "dosar", Izaura a dovedit mai multa corectitudine decat toti ceilalti MBase, procuror, judecator, TBase !! Contrar prezumtiilor, a dat "lectii" multor "licentiati" care nu au dovedit macar un minim de moralitate.

    raspunde comentariului
   • NEUTRU

    05 februarie 2016 17:22

    Nu stimabile corect, cinstit, echitabil si just, ar fi ca fiecare sa "ia" dupa merit 1 MBase pentru initiativa si pentru mita pretinsa =trafic de influentza, 2 MBase pentru "mormanul" incasat pentru trafic de influentza cf. propriei recunoasteri in inregistrarea filmata, 3 Fam. Anghel pentru mita pentru trafic de influentza, 4 MBase pentru inselaciune nu a "rezolvat" treaba la care s-a angajat din proprie initiativa. Ce ziceti ? Altfel, se situeaza in situatia din "borba aceea "Si "regulat" si cu banii luati" ! "Solidaritatea" batjocoritoare de iz basist NU este "de apreciat" nici cand e vorba de altii dar cand e vorba de tine nu-ti mai arde sa "gusti" asemenea "spiritualitati" ...

    raspunde comentariului
 • romanelia

  04 februarie 2016 22:37

  Maică mere și pă gaz? Un kil dau și io, un kil trimit la Paris că se plângea neamurile că-i prea frig acolo.

  raspunde comentariului
 • Stoian Gheorghe

  04 februarie 2016 18:06

  Din nou, f.f. bun, Dle "Spartakus" ! Pacat ca multi nu inteleg "nuantele" !

  raspunde comentariului
 • microscop

  04 februarie 2016 17:20

  ce ai ma nene, vrei sa ramanem fara parliment?

  raspunde comentariului
 • miop

  04 februarie 2016 16:25

  Arza-i-ar focu' !

  raspunde comentariului
+