Spiru Haret, beat după demiterea Ecaterinei Andronescu

de Laurenţiu Muşoiu , 09 august 2019
Psd

În Rai, Sfântul Petru l-a surprins pe Spiru Haret într-o stare avansată de ebrietate.

Motivul pentru starea euforică a celui recunoscut că a pus bazele învățământului românesc era vestea că premierul Viorica Dăncilă a demis-o pe Ecaterina Andronescu din funcția de ministru al Educației. „Nu am liniște, de ani buni tot văd cum femeia asta distruge tot ce am încercat să clădesc în școala românească. E un vis! Nu pot să cred că am scăpat de ea definitiv, deși a tot revenit“, i-ar fi spus Spiru Haret lui Petru.

Dezamăgirea a fost însă foarte mare pentru fostul șef al școlii românești după ce a aflat că în locul Ecaterinei Andronescu a fost numit Daniel Breaz. Din cauza șocului, Spiru Haret s-a apucat să consume și mai multă licoare bahică, astfel încât a fost nevoie de intervenția medicilor. Din nefericire, nu au fost găsiți medici în Rai, acestora fiindu-le refuzat accesul chiar de Sfântul Petru, care a invocat mita luată de aceștia de la pacienți.

Iar veștile proaste nu s-au sfârșit aici pentru Haret. Sfântul Petru a spus că Ecaterina Andronescu are loc rezervat în Rai, pentru că ea a avut, întotdeauna, doar gânduri bune despre școală. Înțelegând că nici în Rai nu mai poate scăpa de șefa de la Politehnica, Spiru Haret a formulat o cerere de transfer în Iad, unde consideră că ar fi mai puțin chinuit.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+