HomePoliticStăpânii Inelelor – Episodul III: Întoarcerea Recelui

Stăpânii Inelelor – Episodul III: Întoarcerea Recelui

În cel de-al treilea episod al foiletonului „Stăpânii Inelelor”, realizat de Roşia Montană Gold Corporation, personajul principal este hobbitul Capgol, interpretat de Crin Antonescu. Obsedat de ochiul lui Sauron (Traian Băsescu), care-l urmăreşte şi ziua, în somn, Capgol reuşeşte, vremelnic, să-l învingă pe temutul vrăjitor, posesor de flacără violet.

De fapt, el îi datorează victoria unui alt magician faimos, Saruman (Liviu Dragnea), care, după ce învie o întreagă oaste de morţi, înarmaţi cu ştampile, reuşeşte să-l suspende energetic pe Sauron, timp de o lună. În acest răstimp, hobbitul Capgol se lasă fermecat de vraja Inelului Puterii (numit de el „Nepreţuitul”) şi se transformă, brusc, într-o creatură mârşavă şi lacomă, numită Gollum, din simplul motiv că în creierul lui sălăşluieşte acum un vid nemărginit.

Creatura se autoproclamă rege peste hobbiţi, gnomi şi vorbitor în numele morţilor, declarând că el nu este candidat, el este direct rege. Dar orcii din PSD, cu care Gollum s-a aliat de conjunctură, îl numesc, în derâdere, „Rece”, în loc de „rege”, făcând mişto de privirea lui sinilie, de stavrid mort. În mod cu totul surprinzător, Frodo Vaggins (Victor Ponta) se aliază cu Sauron (Traian Băsescu) şi, deşi este ajutat de Minas Mogul (Dan Voiculescu), Gollum-Antonescu este înfrânt şi legat, printr-o vrajă, să doarmă neîntrerupt în următoarele cinci mandate.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare