HomePoliticGuvernStatul porcesc nu rămâne dator. Asociația 21 Decembrie evacuată...

Statul porcesc nu rămâne dator. Asociația 21 Decembrie evacuată cu pulanul jandarmeriei.

Când statul porcesc român are interese, Legea se mișcă rapid și calcă precum șenilata orice păduche. Securitatea, DNA, Justiția toate vorbesc aceeași limbă când registrul de exprimare le este dictat de un interes superior. În cazul de față interesul superior era acela ca Asociației 21 Decembrie să-i fie astupată gura, să-i fie încătușate brațele printr-o evacuare în forță dintr-un sediu gestionat de RAPPS și retrocedat de statul porcesc unor băieți denumiți Giani Emanuel Grigore Eugen și Giani Grigore Lascăr Gheorghe.

Cine sunt acești Giani și cum au obținut ei retrocedarea unui imobil de la statul român nu se știe. Se știe însă că unul dintre ei, domiciliat chipurile în Germania, nu a locuit niciodată în respectiva țară potrivit unui document obținut de Doru Mărieș, președintele Asociației 21 Decembrie. Consulatul român din Germania confirmă adresa lui Giani pe care statul german o neagă. Cât de tare să fii să ai asemenea conexiuni, ai?  Cam la nivelul acesta s-a jucat un proces dubios, retrimis la rejudecare de Înalta Curte și finalizat cu o sentință curioasă confirmată de aceeași doamnă cu robă care validase inițial retrocedarea.

Dincolo de aceste manevre dubioase ale sistemului securist care controlează statul român, represaliile împotriva lui Doru Mărieș și a Asociației 21 Decembrie s-a consumat în cel mai odios mod cu putință. Zeci de jandarmi echipați de luptă au invadat sediul Asociației și au cerut evacuarea sediului în 8 ore. Opt ore ca să evacuezi sute de dosare ale revoluției pe baza cărora Doru Mărieș a adus în fața justiției criminalii de la Revoluție. Este modul în care statul calcă-n picioare o Asociație, singura, care se bate de 26 de ani pentru a scoate la lumină adevărurile pe care același stat român criminal le vrea îngropate. Opt ore să evacueze istoria murdară a unui stat democratic clădit pe crime în masă.

Din respect pentru Doru Mărieș, care nu vrea să obstrucționeze justiția și nici să fie comparat cu alți chiriași pe care statul se face că-i evacuează nu vom face nici noi vreo paralelă. Dar vom reveni asupra acestei operațiuni de tip mafiot prin care Asociația 21 Decembrie a fost scoasă în stradă.    

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare