HomePoliticSurmenajul, motivul pentru care senatorii pleacă să doarmă în...

Surmenajul, motivul pentru care senatorii pleacă să doarmă în vacanță și nu în sala de plen

După ce au circulat zvonuri că senatorii își vor lua vacanță pentru a îngreuna ancheta DNA în dosarul Microsoft, un pesedist a mărturisit care este adevăratul motiv pentru care el și colegii vor avea liber aproximativ o lună și jumătate:

“Este foarte greu să dormi în Camera Senatului. Scaunele sunt incomode, iar cei care vorbesc la microfon sunt întotdeauna plictisitori. Uneori ațipesc cum mă pun pe scaun sau chiar de la intrarea în sală, iar când mă trezesc, am dureri îngrozitoare de cap și spate. Am tot făcut cerere, să ne schimbe mobilierul, să ne aducă fotolii care fac masaj sau să angajeze personal nou, calificat în masaj dorsal și cervical, dar mi s-a spus că nu e o prioritate. Mi se pare lipsă de respect. Chiar avem nevoie de vacanța asta”, a declarat un senator PSD.

Biroul Permanent a luat decizia ca, începând cu data de 6 octombrie, senatorii să doarmă în circumscipțiile electorale.

“În teritoriu  avem viață de boieri și de aia preferăm să stăm acolo. Ăia de la PNL și PDL sunt niște săraci. Ei s-au opus vacanței, deoarece nu au condițiile noastre, iar lux ca în Parlament nu au mai văzut în viața lor”, a adăugat senatorul PSD.

Surmenajul, denumit și oboseală cronică, se manifestă la senatori prin stări permanente de somnolență în plen, dureri în spate și fund și incapacitatea de a mai gândi. De asemenea, un alt simptom des întâlnit este amnezia. Senatorii uită declarațiile pe care le fac sau uită să mai plece din Parlament și obișnuiesc să doarmă acolo cu anii.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare