HomePoliticTăriceanu va divorţa şi a cincea oară pentru că...

Tăriceanu va divorţa şi a cincea oară pentru că s-a îndrăgostit de Ponta!

Crai înrăit, chiar şi acum, când îi bate andropauza la uşa vilei, Călin Popescu-Tăriceanu s-ar afla, potrivit unor surse bine informate din presa tabloidă, în mijlocul unui uriaş scandal sentimental. Se pare că, pe când pe pregătea să bage rufe la spălat, soţia fostului premier (a cincea în ordine cronologică) ar fi găsit, într-o cămaşă a acestuia, un bileţel în care Călin îi declara dragoste veşnică lui Victor Ponta: „Victor, nu pot trăi fără tine. Cui mă laşi, trăi-ţi-ar comisionul cu cine ştiu eu?”.

Cum Tăriceanu nu era la prima abatere de acest gen, el având în trecut mari probleme din cauza unui bileţel roz ajuns, cine ştie cum, în mâinile doamnei Udrea, vă daţi seama că nevasta (a cincea în ordinea numerelor de pe tricou) a făcut o criză de isterie şi a cerut explicaţii. Spăsit, Călin a recunoscut că, într-adevăr, îl iubeşte la nebunie pe Ponta, pentru că din seria filmelor cu hoţi şi pentru că automobile. Mai mult decât atât, potrivit unor paparazzi, fostul prim-ministru ar fi declarat, la o agapă, mai zilele trecute, că e gata să divorţeze nu doar de Crin Antonescu, ci şi de nevastă, spre a trăi numai cu Ponta:

„Am iubit destul femeile şi toate m-au dezamăgit. Cred că a venit vremea să mai iubesc şi un bărbat, mai ales că, în toată această perioadă de când suntem împreună, deci de prin 2012, după alegeri, Viorel a fost mereu tandru şi a avut numai cuvinte frumoase pentru mine. În plus, pare un bărbat fidel, aflat abia la a doua nevastă, nu ca mine, la a cincea şi unde mai pui că-i cu 20 de ani mai tânăr, adică exact cum îmi place mie – ştiţi că eu m-am îndrăgostit întotdeauna numai de prospături. Din păcate, nu ne putem oficializa relaţia în România, dar abia aştept să mai vină la Bucureşti doamna Nuland, domnul Barosso sau alt băsist din ăsta, ca să fugim repede, doar eu şi cu Viorel, la Amsterdam, să ne unim destinele şi conturile!”.

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare