HomePoliticTop 3 motive ale divorțului dintre Elena Udrea și...

Top 3 motive ale divorțului dintre Elena Udrea și Dorin Cocoș

Dragi prieteni, până la urmă inevitabilul s-a produs. Deși poate că v-ați fi așteptat ca flagelul divorțului să atingă alte cupluri venite din zona crepusculară, precum Viorel și Oana Lis, până la urmă Eros a întors spatele unei alte bizarerii cu parafă la Primărie și binecuvântare de la Dumnezeu, recte tanti Nutzi Udrea și consortul ei de 10 ani de zile, Dorin Cocoș. Știu, o să speculați că de vină ar putea să fie strâmbele pe care le-o fi băgat Traian Băsescu în relația lor, dar cred că vă înșelați. Iată o listă cu trei motive mai întemeiate ale divorțului celor doi soți Cocoș Udrea.

1. Oricât de multe fantezii cu femei dominatoare ar fi avut, bănuiesc că și Dorin Cocoș a ajuns într-un punct în care s-a săturat ca în casa lui să cânte doar găina Udrea, că doar nu degeaba are nume de galinacee de sex masculin. În ultimii zece ani, bărbatul a îndurat, cu stoicism, „succesurile” nevestei sale, de la un post amărât de consilier prezidențial până la cel mai gras portofoliu din guvernele Boc. Om tradiționalist, după cum îl percep eu, bănuiesc că a ajuns, în sfârșit, să constate că situația asta dă peste cap orânduirea pe care a făcut-o Dumnezeu: bărbații trebuie să poarte pantalonii în casă, iar femeile trebuie să robotească în bucătărie.

2. Cu o constituție destul de rubensiană, nu m-ar mira ca, în ultimii zece ani, domnul Cocoș să se fi dedat la multe festinuri cu cârnați de Pleșcoi aduși de doamna Udrea taman de la mama lor de-acasă, din Buzău. Îmi imaginez că, la un moment dat, s-o fi săturat și Elena să se afișeze cu el așa în public, l-o fi trimis la sala de fitness (că vorba aceea, nu e ca și cum nu-și permit), dar Dorin a continuat să mănânce pe ascuns câte un cârnăcior până când a enervat-o definitiv și irevocabil pe viitoarea lui fostă nevastă.

3. Oamenii cu bani nu prea-și fac vacanțele în România, ci mai degrabă în Dubai, Miami sau chiar la bulgari. Dacă, după cum presupun eu, domnul Cocoș n-a prea vrut să stea în Mamaia și să-i vadă budigăii lui Mazăre, asta cu siguranță a enervat-o pe Elena Udrea, care a simțit că bărbatul ei nu-i respectă efortul de a promova turismul românesc.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare