HomePoliticTop 5 candidate cu care PSD ar putea ataca...

Top 5 candidate cu care PSD ar putea ataca Primăria Capitalei în 2024, în cazul în care Firea ar pierde alegerile

Gabriela Firea și-a luat campania pe cont propriu, departe de imagistica și sloganistica PSD, fapt care a iritat peste măsură Partidul. Ca urmare, social – democrații au inițiat un sondaj de opinie pentru a aflat, în eventualitatea în care duamna Pandele și-ar agăța sârma în block starturi, în fața lui Nicușor Dan, cu ce nume de candidat, tot feminin, ar putea încerca să vrăjească electoratul în 2024.

În cele ce urmează, vă prezentăm rezultatele obţinute de socilogii PSD, alături de explicațiile oferite de celebrul Mimel Palavra, vizionarul părerolog al PSD:

1. Elena Ceauşescu – 66%. Nu cu mult timp în urmă, un sondaj constata că 66% dintre români l-ar vota azi pe Nicolae Ceauşescu preşedinte. E normal ca Tovarăşa de o viaţă şi muncă să beneficieze alături de Tovarăşul de aceleaşi opţiuni electorale; deşi amândoi ar spune că procentajul este o eroare de tipar, rezultată prin răsturnarea tradiţionalului 99% din Epoca lor de Aur. Argumente pro-Tovarăşa: a fost femeie simplă, din popor, nu avea fiţe în cap şi poşete scumpe în mână. Era savant de renume mondial şi scria cărţi fără să intre în puşcărie, ca politicienii de azi. Stătea tot timpul cu gândul la binele oamenilor, iar scăparea cu viermii care foşgăiau la coadă din bulimie i-a fost iertată de mult. S-a dovedit că respectivii erau, într-adevăr, nişte viermi nesătui, ei bulucindu-se şi azi prin hypermarketuri şi altoindu-se reciproc cu tigăile-ofertă în cap.

2. Irina Loghin – 15%. Lângă nea Beni Sinulescu (pe vremurile cu perucă roşcovană), doamna Irina a primariat cântecul popular timp de decenii; sunt vii în amintirile amatorilor de tigăi melodiile nemuritoare invocând cucii şi pupezele tradiţionale ale folclorului cu plicul de dar la purtător. E păcat că o mare Artistă a Poporului a ajuns, datorită infecţiei capitaliste, s-o joace pe mama voievodului Mazăre, pe te miri ce din banul public. În plus, prezenţa ei la Primăria Capitalei ar garanta că escroci precum BVB, fiul lui RASDAQ, vor fi arestaţi şi judecaţi conform voinţei oamenilor de bine.

3. Andreea Marin – 10%. Deşi unii o acuză că, prin căsniciile contractate, a trădat neamul strămoşesc, pentru noi ea rămâne aceeaşi Zână a Surprizelor aducătoare de reuniuni familiale româno-arabe. Mulţi respondenţi ne-au declarat că urmăresc şi acum emisiunile ei înregistrate, lăcrimând duios când Khaled îşi revede una dintre cele zece fiice lăsate în România. Telenovela indiano-română cu Elvis Jr e considerată de toţi un accident nefericit, compensat oarecum de basmul turco-moldav actual.

4. Bianca Drăguşanu, Oana Zăvoranu, Andreea Tonciu, Brigitte Pastramă – 6,9%. Sunt candidate care nu ar conta serios în competiţia electorală decât dacă s-ar desfăşura în format Ferma, Asia Express sau Capatos. Ar aduce însă o pată de culoare pe cearceaful electoral, satisfăcând dorinţele alegătorilor plictisiţi de aceleaşi figuri în filmele pentru adulţi ale politicii dâmboviţene.

5. Oana Lovin, fata cu sparanghelul și PornHub-ul – 2,1%. O, da, da, categoric, da!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare