Trei motive pentru care Crin Antonescu ar fi trebuit să rămână în SUA

de Radu Uszkai , 22 iulie 2013

Nu, nu mă gândesc la binele nostru, ci la binele lui. Sincer, mi-a fost milă de el atunci când l-am văzut, proaspăt întors din vacanța de la Unchiul Sam, din nou în studiourile Antenei 3, luptând cu aceeași dârzenie demnă de o cauză mai bună împotriva dictaturii lui Băsescu, sau ceva de genul ăsta. De aceea, nu înțeleg de ce nu a ales să rămână în America, mai ales că ar fi avut niște motive întemeiate să ia o asemenea decizie:

1. 99,9% dintre toți românii care ajung în SUA se plâng în primul rând de dificultatea de a se acomoda cu fusul orar de acolo. Crin Antonescu n-ar avea nicio problemă de adaptare: el doarme la fel de bine indiferent cât de departe e de Soare.

2. SUA = patria libertății. Sau cel puțin așa se laudă americanii de la 1776 încoace. Carevasăzică, nimic nu l-ar împiedica pe fostul președinte interimar să fie oricât de leneș ar dori. Ba chiar mai mult, cum americanii protestează pentru orice, ar putea să-și găsească o mână de oameni cu care să meargă la Washington și să militeze pentru cel de-al 28-lea Amendament la Constituția Americii: dreptul de a dormi oricât, oriunde și oricum.

3. În SUA nu există Băsescu. Pe cale de consecință, n-o să existe nici coșmaruri.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+