HomePoliticTrei motive pentru care Crin Antonescu ar fi trebuit...

Trei motive pentru care Crin Antonescu ar fi trebuit să rămână în SUA

Nu, nu mă gândesc la binele nostru, ci la binele lui. Sincer, mi-a fost milă de el atunci când l-am văzut, proaspăt întors din vacanța de la Unchiul Sam, din nou în studiourile Antenei 3, luptând cu aceeași dârzenie demnă de o cauză mai bună împotriva dictaturii lui Băsescu, sau ceva de genul ăsta. De aceea, nu înțeleg de ce nu a ales să rămână în America, mai ales că ar fi avut niște motive întemeiate să ia o asemenea decizie:

1. 99,9% dintre toți românii care ajung în SUA se plâng în primul rând de dificultatea de a se acomoda cu fusul orar de acolo. Crin Antonescu n-ar avea nicio problemă de adaptare: el doarme la fel de bine indiferent cât de departe e de Soare.

2. SUA = patria libertății. Sau cel puțin așa se laudă americanii de la 1776 încoace. Carevasăzică, nimic nu l-ar împiedica pe fostul președinte interimar să fie oricât de leneș ar dori. Ba chiar mai mult, cum americanii protestează pentru orice, ar putea să-și găsească o mână de oameni cu care să meargă la Washington și să militeze pentru cel de-al 28-lea Amendament la Constituția Americii: dreptul de a dormi oricât, oriunde și oricum.

3. În SUA nu există Băsescu. Pe cale de consecință, n-o să existe nici coșmaruri.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare