HomePoliticTricourile cu Hugo Chávez, următoarea modă printre hipsterii cu...

Tricourile cu Hugo Chávez, următoarea modă printre hipsterii cu conştiinţă politică?


Fraieri şi aştia din industria modei, dom’le: să se prăpădească o asemenea somitate, un adevărat rockstar al socialismului cu faţă (sub)umană precum Hugo Chávez, şi nimeni să nu fi scos, până acum, tricouri cu mecla fostului El Lider Máximo de Venezuela, pentru hipsterii cu conştiinţă politică din întreaga lume?
Chávez a fost, fără doar şi poate, unul dintre cei mai malefici gherţoi de pe scena politică internaţională, care, deşi juca rolul unui Superman în lupta împotriva imperialismului american (?!), a fost nici mai mult, nici mai puţin decât un Lex Luthor care a avut bafta să controleze, cu degetul mic, până şi ritmul în care venezuelenii clipeau sau făceau pipi. Degeaba se lamentează hipsterii-caviar de genul Rogozanu că, vezi doamne, Hugo a făcut atâtea lucruri pentru săraci. Bre, dacă aş fi fost şi eu al cincilea producător de petrol din lume şi aş fi pus monopol pe întreaga industrie, cred că m-ar fi durut la bască să le mai dau fomiştilor o firimitură de pâine cu miros de pateu. Sau, de fapt, stai, e invers: tot americanii erau de vină că venezuelenii sunt săraci, nu?
Lăsând lucrurile serioase deoparte, nu m-ar mira ca Chávez să fie, în câţiva ani, pe tricourile hipsterilor de pretutindeni. Dacă „stânga cool” n-are nicio problemă în a se afişa cu un criminal (la propriu, nu la figurat) precum Che Guevara pe piept, de ce să n-o facă şi cu acest apostol al mantrei (de doi lei) anticapitaliste?

Exclusiv online

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare