HomePoliticUltima jumătate de oră: Antonescu îl va antrena pe...

Ultima jumătate de oră: Antonescu îl va antrena pe Iohannis pentru prezidenţiale

Încleştarea colegială din Delegaţia Permanentă a PNL-ului vizând desemnarea candidatului la prezidenţiale s-a soldat cu rezultatul intuit chiar şi de nemuritorul cetăţean turmentat al României: neamţul pur Iohannis l-a bătut pe incertul Antonescu la scor de Germania-Brazilia. Sportiv şi elegant, aşa cum îl cunoaştem din partidele doi contra unul cu Băsescu, Crin şi-a recunoscut înfrângerea. După ce s-a plictisit nişte ani de unul singur într-o iluzorie cursă cu finalul la Cotroceni, el se va dedica acum antrenoratului.

"Am în plan să-l învăţ pe bunul şi monosilabicul meu amic să devină un candidat cu şanse reale în România, cum am fost eu când electoratul mă ştia garantat de Ponta. Îl voi medita intensiv pe direcţiile esenţiale: va trebui ca până în toamnă să înjure româneşte, să-şi atace adversarii la neveste, amante şi afaceri, să promită cu seninătate milioane de locuri de muncă şi prosperitate economică peste noapte. Altfel, Ponta îl mănâncă de viu în orice confruntare, deja se pregătesc dosare cu vânzările lui de copii pentru organe. Am informaţii că neamţul ăsta nici nu bea decât la Oktoberfest, şi atunci se face Băsescu dintr-o bere. E mult de lucrat, dar germanii – fie ei şi rămaşi inexplicabil în România – sunt silitori.

O singură îngrijorare mă încearcă: Klaus va vorbi mereu engleza cu accent teutonic, îl auziţi doar pe Schwarzenegger după o viaţă la Hollywood. E singurul motiv pentru care îmi pare rău că n-am fost eu ales, cu experienţa mea dobândită în interimat. Am şi acum cărţi de vizită de atunci, nu vreţi 2-3 kile cu autograf?"

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare