HomePoliticUltima oră: Vadim se pregăteşte să câştige iar alegerile...

Ultima oră: Vadim se pregăteşte să câştige iar alegerile prezidenţiale

După modelul idolului său dărâmat la Târgovişte, Vadim Tudor va candida din nou la Preşedinţie, în urma rugăminţilor fierbinţi ale oamenilor muncii din teritoriu. Tribunul declară că se bizuie pe "electoratul stabil" al PRM-ului, cel tratat pentru instabilitate psihică în sanatorii. Anunţul a produs o alertă de extremă urgenţă la Washington, Tel-Aviv şi în baza terestră din Groenlanda a reptilienilor. Cele trei forţe îşi vor conjuga eforturile şi, cu complicitatea trădătorilor din România, vor tăia iar 69% din procentul ceauşist cu care Vadim va ieşi biruitor.

Faptul este clar indicat de agitaţia din ambasadele puterilor menţionate şi de intensificarea activităţii ozenistice în perimetrul pădurii clujene Hoia-Baciu. Oculta mondială şi interplanetară e profund îngrijorată de perspectiva ca Vadim să preia Puterea în România. “S-ar duce Shambalei de suflet principalele noastre surse financiare şi resurse naturale dacă aşa ceva se va întâmpla", ne-a declarat bodyguardul reptilian al lui Obama.

"De data asta, vom concentra o logistică substanţială, ne confruntăm pe mai multe fronturi cu forţele naţionale româneşti. Pe lângă Vadim, avem de luptat, de exemplu, şi cu Dr. Ghiţă Funar; dronele noastre umane din România indică o posibilă participare la alegeri a Marelui Maestru Fortuna, plus o reactivare a legendarului parapsiholog dac Mudava. Îi vom neutraliza pe toţi şi vom impune alegerea omului nostru de încredere, Victor Ponta. Vedeţi chiar şi voi ce reptilieni rezistenţi are în spate, nu?".

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare