Un protest cu larg ecou: Fără pantaloni pe popou

de Nestor , 11 ianuarie 2016
sursa foto: Facebook

Acţiunea "Fără pantaloni la metrou" a fost un succes incontestabil, cel puţin din perspectiva acelora ca noi, care au studiat evenimentul pe latura lui feminină. Dar am vrut să ştim şi părerea unora cu perspective largi asupra vieţii sociale româneşti, adică politicienii. Iată răspunsurile obţinute:

Traian Băsescu: "Da, este o mişcare bună, în acest fel se restrânge posibilitatea jihadiştilor de a organiza atentate la metrou. Fără pantaloni le va fi mult mai greu să disimuleze centurile explozive. Tot de la populaţie trebuia să vină soluţia, actualii demnitari sunt incapabili de a gândi iniţiative viabile."

Victor Ponta: "Este o ilustrare cât se poate de clară a situaţiei în care a fost adusă populaţia după ce mi s-a forţat abuziv demisia. Cu acest guvern iohannist şi aşa-zis tehnocrat, lumea va ajunge în curând să-l regrete până şi pe Băsescu. El şi Boc le tăiaseră oamenilor doar un crac de la pantaloni, Iohannis şi Cioloş le vor lua în curând şi chiloţii!"

Liviu Dragnea: "Să umbli decât în chiloţi poate fi corect la mine în Teleorman, unde situaţia social-economică este dificilă. Dar să vezi aşa ceva în Bucureşti este o palmă pe obrazul acestei Puteri. O fi normal la nemţii bavarezi să circule decât în pantaloni scurţi, dar ei beau prea multă bere şi pot astfel să ajungă mai repede la uşurare. Nu e cazul la noi, că noi nu avem nici veceuri care să permită acest gen de acţiuni."

Rovana Plumb: "Eu cred că a fost o formă de protest a oamenilor din ce în ce mai lipsiţi de protecţie socială. Fiul meu, care este pe Riviera Franceză, s-a aliniat acţiunii şi a zburat cu elicopterul şi prietena sa nu doar fără pantaloni, dar şi fără chiloţii obişnuiţi. Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale ce face, doarme pe pantalonii soţului?"

Călin Constantin Anton Popescu-Tăriceanu: "Detractorii mei mă acuză că în viaţa privată aş umbla mai mult fără pantaloni, de parcă viaţa mea privată ar fi treaba lor din pantaloni. Iată că şi populaţia a ajuns tot aici, şi nu cred că asta se datorează lui Tăriceanu. O să iniţiez numirea unei Comisii Parlamentare de Apărare a Pantalonilor României, să studieze problema şi să facă propunerile necesare."

Valeriu Zgonea: "Nu sunt în temă, dar e posibil ca printre participanţi să fi fost şi mulţi parlamentari, care au vrut să protesteze contra salariilor modeste, ce nu le permit să-şi schimbe zilnic pantalonii. O să cer un raport mai târziu, acum sunt ocupat cu legile pe care dl Iohannis tot ni le trimite înapoi, pe motiv c-ar fi cam rupte în fund."

Ninel Peia: "Iohannis nu a pus doar incendiul din Colectiv, cum am demonstrat eu şi Maestrul Chilian, dar ne dă acum şi foc la turul pantalonilor, să simţim c-avem tulumbă nemţească plină cu şnaps la Cotroceni. Cred că după aplicarea noilor taxe impuse de bruxellezul Cioloş vom ajunge toţi în chiloţi şi nici metroul nu ni-l vom mai permite când venim la serviciu, ca doamna Cristiana Anghel."

Cristiana Anghel: "Suntem o ţară supusă străinilor şi, în curând, vom purta blugi chinezeşti cu michimauşi americani, şi asta numai la muncă. Poate doar aşa-zişii ciobani mirosind a Paco Rabanne să mai aibă posibilităţi de a-şi ascunde sub pantaloni sculele ce-i trădează că n-au fost niciodată ciobani originali, cum îi ştim noi din balade, bancuri şi mărturiile turistelor nordice în România."

Dan Mihalache: "Pot să vă asigur că dl Preşedinte Iohannis a luat act de situaţie, fiind solidar cu cetăţenii prin purtatul unor pantaloni scurţi pe tot timpul sejurului din Florida. Dar puteţi să-l întrebaţi direct pe dânsul, i-am pregătit nota cu răspunsul către presă."

Klaus Iohannis: "?!? Carmen, în care pantaloni mi-ai pus, mein Liebling, biletul de la Mihalache??"

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Neagu Mircea

    20 ianuarie 2016 6:35

    Da , am vazut ieri la Televizor , pe Omul Curent Electric , si nu am mai fost in stare sa Dorm Toata Noaptea ! Daca Omul ce are in el Curent Electric Oare Cati Volti ? , poate sa Aprinda un Neon , inseamna , ca pe ce pune Mana acel Om , Lumineaza Obiectul Respectiv ! Oare cati Oameni au Curajul sa dea Mana cu acel Om ? M-am Gandit eu mai demult la un Om , care era in stare sa faca sa se Miste Lucrurile Singure prin Casa ! , dar un Om , sa aibe si Curent Electric in El , eu n-am mai Auzit ! De Bioenergie eu am mai Auzit , dar de Curent Electric , eu nu am mai Auzit ! Stau si ma Intreb , Oare Extraterestrii , au Curent Electric in Ei ? Si cum Comunica ? Prin Morse sau prin Curent Electric , cand Deschid Extraterestrii , Gurile ? Oare in urma cu Milioane de Ani , au Existat pe Terra Oameni , care sa aiba in ei , si Curent Electric ? Ca la Vietuitoare de Apa , eu am mai Auzit , sa aiba acele Vietuitoare de Apa , si Curent Electric , dar la Oameni , eu nu am mai auzit asa ceva , ca unii Oameni , sa aibe in ei si Curent Electric ! Am mai face Economie la Curent Electric ! Asa ceva , ca un Om sa aibe in El , Curent Electric , e mai Tare decat Filmul , Star Wars ! Oare un Extraterestru ar avea Curajul sa dea Mana cu Omul Curent Electric ? Cred ca , Nu ! Oare Extraterestrii au in ei Curent Electric ? Ca sa Alimenteze UFO , cu curent Electric ! Nu Stiu !

    raspunde comentariului
+