Unii cu masca, alții cu masca(rada)

de Laurenţiu Muşoiu , 14 iulie 2020
Unii cu masca, alții cu masca(rada)

În timp ce foarte mulți români aleargă după măști sanitare, pentru a se proteja de noul coronavirus, alții au ales, în schimb mascarada.

O mare mascaradă a fost folosită de #-giști la protestele din Piața Victoriei, din Capitală, și din alte orașe.

Mascaradă nu este însă doar în fața Guvernului, ci și în interior.

Cu toate că membrii Executivului PNL au ales să poarte mască – mai puțin premierul Ludovic Orban în biroul său, pentru că nu ai cum să fumezi sau să deguști un 50 – 100 grame de ceva bun, cu gura acoperită – pentru a le da un exemplu tuturor românilor, nu au renunțat nici la mascaradă, ca să fie siguri de o guvernare eficientă.

De asemenea, în Parlament, mascarada este mult mai populară decât masca.

Totuși, cu mască sau fără, aproape zilnic, cu ocazia declarației de la prânz, – probabil că aceasta este ora matinală prezidențială – mascarada este purtată la Palatul Cotroceni.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • NEAGU MIRCEA

  19 iulie 2020 1:19

  DACA STAU SI MA GANDESC , CATI LOCUITORI ARE O TZARA , CE SALARII CE PENSII SUNT INTR-O TARA , DE CIRCA 2000-3000 DE EURO , ATUNCI AJUNG LA CONCLUZIA , CA TREBUIE TZARA , SA AIBA BUGET , DE CEL PUTIN 50 DE BILIOANE DE EURO , EXCLUZAND INDUSTRIA DE APARARE , CARE INCHITE FOARTE MULTE BILIOANE DE EURO , ATUNCI I-MI D-AU SEAMA CA 500 DE MILIARDE DE EURO , ESTE UN MIZILIC , IAR UNIUNEA EUROPEANA , SE MULTUMESTE CATI BANI PRIMESTE , SI DECI ARE BUGETUL MAI MIC DECAT O TARA , DEOARECE , EXISTA PRINCIPIUL , MAI INTAI ASIGURATA TZARA IAR DUPA ACEEA BUGETUL UNIUNII EUROPENE , DECI , BUGETUL UNIUNII EUROPENE ESTE MAI MIC DECAT BUGETUL UNEI TARI , CARE POATE FI MAI MARE DE 50 DE BILIOANE DE EURO .

  raspunde comentariului
 • NEAGU MIRCEA

  19 iulie 2020 0:10

  PENTRU TRAIUL A 20 DE MILIOANE DE LOCUITORI , PENTRU PLATA A SALARIILOR , A PENSIILOR , ETC , CU 2000 DE EURO PE LUNA PENTRU 40 DE ANI , AR TREBUI 160000 DE MILIARDE DE EURO , ADICA 16 BILIOANE DE EURO , DE PLATIT , DE LA UNIUNEA EUROPEANA . DACA UNIUNEA EUROPEANA AR PLATI 32 DE BILIOANE DE EURO , AR FI MAI BINE , DEOARECE , AR FI ASIGURATE , SALARIILE SI PENSIILE , PENTRU O PERIOADA DE 40 DE ANI , SI AR FI FOST ASIGURATE SALARIILE SI PENSIILE , PENTRU O VIITOARE INCA 40 DE ANI DE ZILE , ADICA IN TOTAL DE 80 DE ANI DE ZILE , DACA UNIUNEA EUROPEANA , AR DA MAI MULT DE 32 DE BILIOANE DE EURO , RESTUL , S-AR DUCE IN INVESTITII . DAR PRINCIPAL ESTE ASIGURAREA SALARIILOR SI A PENSIILOR PENTRU O PERIOADA DE 40 DE ANI DE ZILE , NU AU FOST PUSI LA CALCUL SI APEVISTII , CARE AU SALARIILE SI PENSIILE MAI MARI , CARE SALARII SI PENSII AR TREBUI SA LE PLATEASCA TOT UNIUNEA EUROPEANA . ACEASTEA SUNT NISTE CALCULE IPOTETICE , CE FRUMOS AR FI , DACA SALARIILE SI PENSIILE , AR FI FOST CU 2000 DE EURO PE LUNA , CEEA CE IN UNIUNEA EUROPEANA , ESTE O REALITATE , IAR PENTRU CA SALARIILE SI PENSIILE SA FIE DE 2000 DE EURO , AR TREBUI , CAM 50 DE BILIOANE DE EURO , CEEA CE PRIN ALTE PARTI SE GASESC , SI ESTE O REALITATEA A ZILELOR .

  raspunde comentariului
 • Neagu mircea

  18 iulie 2020 23:04

  FOR THE LIVING OF 20 MILION INHABITANTS , FOR THE PAYMENT OF WANGES , ETC. , WITH 2000 EUROS PER MONTH FOR 40 YEARS , 16,000 BILLIONS OF EUROS ARE NEEDED FROM THE EUROPEAN UNION .

  raspunde comentariului
+