HomePoliticUSL, acum în cârdășie cu Spânul și Gheonoaia

USL, acum în cârdășie cu Spânul și Gheonoaia

Liderii USL nu au încheiat acorduri doar cu societatea civilă a colonelului Dogaru, ci și cu o entitate mult, mult mai periculoasă: Liga Răufăcătorilor din Basme și Legende Românești.

Surse din interiorul lumii poveștilor ne-au dezvăluit că între glorioșii conducători USL și șefii Ligii Răufăcătorilor din Basme și Legende Românești (LRBLR) există un acord de același „principiu” sordid cu acela dintre USL și Consiliul Național al Societății Civile. Conducerea LRBLR, compusă din Gheonoaia, Omul Spân și Ghiță Pipirig (liderul Sindicatului Zmeilor Liberi), ne-a confirmat înțelegerea contrasemnată de Ponta, Chițoiu și Ăla Micu’. Întâlnirea la nivel înalt dintre USL și reprezentanții băieților răi din povestirile mioritice s-a desfăşurat săptămâna trecută, când useleii își răscoleau imaginația pentru a scorni încă o serie de basme pe care să le trimită Comisiei Europene și Ambasadei SUA.

Documentul semnat de USL presupune, printre altele, desființarea postului de Făt-Frumos, concedierea, prin ordonanță de urgență, a lui Greuceanu și a lui Harap-Alb din toate funcțiile publice și includerea câte unui zmeu în toate consiliile împărătești din toate cele patru zări. Și useliștii au avut doleanțele lor: Radu Mazăre, Robert Negoiță și Nicu Bănicioiu au cerut câteva momente de intimitate în compania Zânei Crăiese și a Ilenei-Cosânzeana.

„După ce Curtea Constituțională i-a dat un buzdugan în moalele capului cu cerința de cvorum, USL a avut nevoie până și de noi, Liga Răufăcătorilor din Basme și Legende Românești, pentru a le face damblaua judecătorilor băsiști. Am ieșit la vot câtă frunză, cu toate ielele, zmeii, căpcăunii și zgripțuroaicele de la sindicat, pentru că, după cum știe toată lumea, imaginația românilor nu are limite și, se pare, nici listele suplimentare de la referendum”, ne-a declarat, în exclusivitate, Lupul cel Rău din Capra cu Trei Iezi.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare