HomePoliticUSL va cere suspendarea pe viață a președintelui-jucător

USL va cere suspendarea pe viață a președintelui-jucător

În vreme ce domnii de la Curtea Constituțională fie se tem de răzbunarea valahilor, fie vor să-și căpătuiască odrasele și votează cum ordonă toa’șu Iliescu și brațul său înarmat, securistul Voiculescu, băieții tineri din USL, în frunte cu matematicianul de renume mondial Dan Șova vor să recurgă, potrivit unor surse bine informate din alianță, la o altă măsură spre a scăpa de Băsescu. Fiindcă tot suntem în plină Olimpiadă și președintele suspendat pare mai în formă ca oricând, useleii s-au gândit să-l suspende pe partea sportivă. Ei afirmă că Băsescu, deși se dă  președinte-jucător, n-a fost niciodată un adevărat sportiv, lovindu-și adversarii, fie că s-au numit Năstase, Geoană sau Ponta, fără balon. Mai mult, ei sunt de părere că rezistența lui absolut incredibilă s-ar datora nu unor calități fizice native, ci faptului că se dopează! Deocamdată, ei n-au putut stabili substanța care-l face să pară invincibil, dar asta nu este o problemă, întrucât au tot timpul să o caute, după ce îl vor elimina din activitatea competițională.

Useleii ar fi înaintat, se pare, Comitetului Olimpic o sesizare, dezvăluind că atletul Băsescu Traian, reprezentantul României la proba de sticlism viteză, versiunile indoor, zgură, iarbă, terasă etc., ar fi încălcat regulmentul sportiv cu ajutorul unor doctori care i-au furnizat substanțele dopante: Barroso Manuel și Merkel Angela, ambii cu antecedente în acest sens. De aceea, ei cer suspendarea lui pe viață din toate competițiile, de la alegeri de primari la conferințe ale Consiliului European și retragerea titlului de campion național, obținut prin fraudă, cu ajutorul altui complice, Baconschi Theodor.

De asemenea, se solicită interzicerea dreptului lui Băsescu Traian de a mai participa la viața sportivă chiar și din calitatea de antrenor, existând temerea că sportivii antrenați de el îl vor depăși cu multe sutimi pe mult mai lentul sportiv agreat de alianță, Antonescu Crin, deocamdată doar medialiat cu bronz la alegerile parlamentare pentru colegiul Bolintin-Deal.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare