Virgil Popescu l-a văzut, în ring, pe George drept un frate Simion. Centura de AUR rămâne la opoziție

de Laurenţiu Muşoiu , 08 februarie 2022
Virgil Popescu l-a văzut, în ring, pe George drept un frate Simion. Centura de AUR rămâne la opoziție

Frații Dorel și Marian Simion, ultimii mari campioni de talie internațională dați de boxul amator din țara noastră s-au retras în antrenorat, dar numele încă îi înspăimântă pe adversari.

Indiferent de ring, numele “Simion” încă înspăimântă.

Așa s-a ajuns ca ministrul Energiei, Virgil Popescu, să se retragă din lupta cu singurul Simion înfoiat din Parlament, chiar înainte de primul gong.

În fața lui George Simion, ministrul Virgil Popescu s-a arătat lipsit de Energie și a tremurat ca și cum s-ar fi aflat în colțul ringului, în fața lui Dorel sau a lui Marian.

Cronica meciului

Simion a intrat în ringul de la tribuna Parlamentului în forță, fără ezitare, neavând însă nevoie de croșee sau upercuturi, înghesuindu-l pe Popescu în colțul ringului, după doar câteva lovituri de palmă plasate pe umărul stâng al ministrului, cu o tehnică impecabilă.

Popescu a încercat câteva eschive și un ușor joc de glezne.

Fără efect însă, al doilea atac al lui Simion, cu o puternică îmbrățișare plasată cu brațul drept l-a făcut pe Popescu să se clatine serios, precum fotoliul său de la Ministerul Energiei.

Popescu a refuzat să-și dea jos ochelarii, sperând că îl va determina pe Simion să nu declanșeze un atac frontal direct.

Gala moțiunii simple a fost însă suspendată, după abandonul tehnic al lui Popescu.

Finaul a fost dezamăgitor pentru publicul din parlament și pentru că nu a apărut sărutul mult așteptat, după apropierea dintre fețele celor doi protagoniști.

Chiar și în afara ringului, Simion a continuat însă o avalanșă de lovituri sub centură, care l-au lovit direct pe Popescu.

Ministrul Energiei a cerut timid revanșa, la poliție.

De mult râvnind la centura de AUR a lui Simion, președintele Partidului Național Liberal, Florin Cîțu, și-a exprimat de asemnea dorința de a intra în ring.

Casele de pariuri îi dau însă șanse mici lui Cîțu într-o partidă cu Simion, liderul PNL clătinându-se de multe ori chiar și în afara ringului.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

  • Christina Schulz

    23 februarie 2022 21:07

    Când l-am găsit pe Dr.Ogaga, aveam o nevoie disperată să-l aduc înapoi pe fostul meu iubit. M-a părăsit pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în această situație. M-a părăsit după 3 ani fără nicio explicație. Îl contactez pe Dr.Ogaga prin contactul său și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce și-a dorit, a făcut o vrajă de dragoste pentru a ne ajuta să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să-mi trimită din nou mesaje și s-a simțit îngrozitor pentru ceea ce m-a supus. A spus că am fost cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat dr. Ogaga, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu caldura Dr.Ogaga oricui are nevoie de ajutor. E-mail ogagakuntagmail.com1 Vrăji de dragoste2 Vrăji de dragoste pierdută3 Vrăji de divorț4 Vrăji de căsătorie5 Vraja de legare.6 Vrăji de despărțire7 Alungați un Iubit trecut8. Vrei să fii promovat în biroul tău Vraja de loterie9 vrei să-ți mulțumești iubitulContactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată ogagakuntagmail.com

    raspunde comentariului
+