Vizita lui Ponta în America, un uriaş succes financiar!

de Spartakus , 21 februarie 2012
washington PROST

În vreme ce liderul USL a revenit în ţară, din vizita desfăşurată peste Atlantic, ziarele americane nu mai contesc să-l ridice în slăvi. Majoritatea cotidienelor din SUA şi-au deschis ediţiile de azi cu ample relatări privitoare la această vizită, scriind pe larg despre întâlnirile fructuoase pe care Victor Ponta le-a avut pe tărâm yankeu. Surse apropiate micuţului procuror ne-au confirmat că preşedintele PSD nu a fost primit aproape pe nicăieri: nici pe la Casa Albă, nici pe la sediul guvernului din Washington, nici măcar într-o toaletă publică dintr-un stat sudist – aici, el a fost confundat cu un chinez şi femeia de serviciu a refuzat să-i vândă hârtie igienică, rasista naibii!

Se pare că Victoraş nici măcar la muzeul Smithsonian nu ar fi reuşit să intre, dacă nu promitea, cu lacrimi în ochi, curatorilor că le va trimite plocon, cu prima ocazie, un dinozaur în carne şi oase, care răspunde la înfiorătorul nume de Bolşevicus Iliescusis. În schimb, el a avut numeroase contacte cu oameni simpli, de pe stradă, aşa cum reiese şi din această fotografie publicată pe prima pagină a prostigiosului cotidian „Washington Prost”. Ponta a pozat în această postură pentru a atrage atenţia asupra gravelor probleme sociale cu care se confruntă electoratul tradiţional al stângii: bieţilor oameni li s-au tăiat alocaţiile, ajutoarele sociale, şomajul, pensiile de boală, privilegiile de revoluţionari, sporurile, indemnizaţiile şi alte drepturi luate după ce dăduseră dreptu’ unde trebuie. În plus, guvernul de la Bucureşti a interzis şi cerşetoria, lăsând, pur şi simplu, să moară de foame mii de rapsozi talentaţi, care mai câştigau şi ei o pâine din cântat la acordeon.

Americanii de rând au fost foarte impresionaţi şi de cântecelul interpretat de Ponta, cântecel care suna cam aşa: „Dear mothers din lumea-ntreagă, eu vă dau only un sfat: Don’t lăsaţi cârlani pe stradă, ci-i trimiteţi la Palat!”. Nu-i de mirare că, în cele câteva zile petrecute în America, Victoraş a reuşit să strângă mai multe fonduri decât a adunat, în aceeaşi perioadă, colegul său de socialism ştiinţific, Barack Obama! Dar, cum îl ştie toată lumea cât este de darnic şi de altruist, se pare că toţi banii obţinuţi vor fi donaţi unui copil sărac cu duhul, care nu mai are pe lumea asta decât o Bunicuţă cam aspră, să-şi ia şi el o maşinuţă nouă de raliu.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+