HomePoliticVrăjitoarele au dezlegat ghicitoarea lui Iohannis

Vrăjitoarele au dezlegat ghicitoarea lui Iohannis

Apropiați ai premierului Ludovic Orban și ai președintelui Klaus Iohannis au dezvăluit că aceștia nu au avut niciun fel de emoții legate de rezultatul celui de-al doilea tur al alegerilor pentru Palatul Cotroceni.

Cei doi lideri ai Partidului Național Liberal (PNL) au fost la o ghicitoare renumită, chiar înainte de ziua alegerilor.

Prezicătoarea l-a asigurat pe șeful statului că poate să doarmă liniștit în continuare, având victoria asigurată la alegerile prezidențiale.

Ghicitoarea a mai văzut în palma președintelui Iohannis încă o perioadă de cinci ani, plină de concedii și delegații.

Viitorul sună bine și pentru Ludovic Orban, după cum a prezis experimentata ghicitoare, liberalul va putea, după o foarte îndelungată perioadă de așteptare, să conducă Guvernul PNL.

Președintele Klaus Iohannis nu va mai avea timp la dispoziție pentru a conduce ședințele guvernului său, fiind extrem de ocupat cu planificarea viitoarelor destinații, în următorii cinci ani pe care va fi nevoit să-i petreacă la Palatul Cotroceni.

După cum a prezis ghicitoarea, Orban va conduce Guvernul, până la următoarea moțiune de cenzură.

Candidatul Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, nu a apelat la ghicitoare, deoarece viitorul său era foarte ușor de anticipat.

Înțelepții din Teleorman sunt convinși însă că fostul premier din Videle, chiar dacă nu mai este dorită de baronii din PSD, va avea un viitor de succes ca gospodină, ceea ce și-a dorit mereu să devină, înainte de a fi forțată de Liviu Dragnea să ocupe fotoliul de la Palatul Victoria.

Următorul client așteptat de ghicitoare este candidatul Alianței USR – PLUS la alegerile prezidențiale. Clarvăzătoarele sunt convinse că PNL l-a deochiat pe Barna și, din acest motiv, candidatul USR nu a putut să-i strice somnul președintelui Klaus Iohannis.

Vrăjitoarele îl avertizează totuși pe Dan Barna că globul de cristal nu arată ceea ce au votat membrii USR, încredere pentru președintele lor.

Viitorul lui Dan Barna se vede în ceață, indiferent de prognoza meteorologică din perioada următoare.

Laurenţiu Muşoiu
Laurenţiu Muşoiu
Senior Editor

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare