Zeița fertilității s-ar utiliza şi altfel

de Victor Eugen Lungu , 07 aprilie 2016
Zeița fertilității s-ar utiliza şi altfel

Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, candidatul PSD la Primăria Capitalei ne zice, într-un interviu de “umanizare” a imaginii sale, că “ideea de forță” potrivită ei, ca femeie și candidat, este aceea că "o femeie face curat zilnic după mai mulți bărbați". Și că va testa afirmația și ca slogan de campanie.

Bucureștenilor le lipsea în menajeria de figuri politice perindate pe la Primăria Generală a Capitalei și o menajeră. Mă distrează firea de secretară a candidatei Vrânceanu Pandele. Știu și eu că orice cârpă știe să facă curat. Dar folosită prea mult, orice cârpă devine soioasă și lasă dâre vizibile de mizerie.

Iar mizeria răzbate din fiecare declarație. De exemplu, susține ea, fără să mai roșească: "Au fost primari până acum numai bărbați și numai de dreapta, iar Bucureștiul este cel pe care îl știm acum, adică în impas din foarte multe privințe".

Adică, bietul Opărescu, lua șpaga cu mâna dreaptă și asta îl face “de dreapta”? Adică bietul Domn’ Doctor n-a operat Bucureștiul la buzunare și cont bugetar ca fost membru al PSD, sprijinit, din 2008, de PSD în toate alianțele avute cu PNL, UNPR, ALDE șamd? N-a fost independent de formă, care va să zică, nici măcar în momentul în care, împreună cu blatiștii din PNL, a atins unanimitatea absolută în Consiliul General al Primăriei Capitalei.

În concluzie, ultimii opt ani de șpagă din PG București au fost de dreapta. Iar Firea își adjudecă rolul de a șterge memoria ultimilor opt ani.

Loading...

Comentarii

 • aura

  09 aprilie 2016 19:40

  eu as elimina o din start... fara drept de prezentare ...! si asa as face cu multi...

  raspunde comentariului
 • N.Firea

  08 aprilie 2016 22:47

  Dacă goagăl recidivează după cum se aude, ce se va întâmpla cu bucureștenii dacă Opărescu promite că nu va mai folosi dreapta pentru cele necuvenite și revine să spele rușinea?

  raspunde comentariului
 • Jan

  08 aprilie 2016 6:58

  Cred ca nu ar trebui bagata in seama atat de des... Lasati-o sa fermenteze in miasma de varan!!

  raspunde comentariului
+