HomeProiecte specialePagina de Business5 aparate pentru epilare fără durere

5 aparate pentru epilare fără durere

Epilarea nu trebuie să fie neapărat un proces obositor și dureros. E atât de bine când ai puțin timp pentru tine și ritualul tău de frumusețe, încât e păcat să-l strici cu un epilator nepotrivit. Mai jos, vei găsi o listă de produse care promit performanțe mai bune la acest capitol. Fiecare dintre ele poate fi o alegere bună, o investiție care se va simți în frumusețea și confortul tău. Practic, pentru asta există carduri cumpărături.

SmoothSkin BARE+

Este un aparat epilator foarte complex, cu impulsuri nelimitate, motiv pentru care va fi alături de tine și la bine, și la greu, vreme de mulți ani. Producătorul se laudă că este cel mai rapid epilator IPL de pe piață, capabil să producă 100 de impulsuri într-un minut. Ceea ce înseamnă că-și face treaba mai repede și că tratamentul durează mai puțin. De altfel, producătorul este chiar Cyden, unul dintre primii jucători din această categorie.

Remington i-Light Prestige IPL

Un alt IPL de calitate este cel propus de Remington, care pune pe masa două inovații în categorie. Prima este PROPULSE, o tehnologie care focalizează energia luminoasă la rădăcină, pentru a stopa creșterea. Cealaltă este fereastra cu 50% mai mare, destinată suprafețelor mai întinse de pe corp. În plus, ai la dispoziție și capete pentru zonele sensibile și pentru față, create special pentru mai multă protecție și mai puțină iritație.

Rowenta Soft Extreme

Dacă preferi epilarea clasică, există și aparate care nu „mușcă” așa cum e reputația categoriei. Cei de la Rowenta propun o tehnologie unică 2în1, care combină vibrații cu efect de amorțire și un jet constant de aer pentru liniștirea durerii superficiale. Mai departe, cele 24 de pensete de mare precizie îndepărtează chiar și firele scurte de la rădăcină. Iar capătul pivotant urmărește foarte bine conturul corpului.

Philips Satinelle Advanced Wet & Dry

Philips Satinelle știe să facă mai multe. Este un epilator clasic, dar se descurcă și sub duș. Are capete de masaj, dar și perie exfoliantă, accesorii pentru față și zonele delicate și un cap cu lame de ras, pentru mai multă delicatețe în diferite zone ale corpului. Bateria ține cam 40 de minute, timp suficient pentru tot ritualul tău. Iar dacă îl folosești în duș, limitezi cât mai mult durerea în timpul epilării.

Braun Silk-epil SkinSpa Wet & Dry

În aceeași categorie se află și Braun SkinSpa, care este chiar mai versatil. Pe lângă capătul cu 40 de pensete fine, care pot fi folosite și pe uscat, și în duș, mai primești 12 accesorii: pentru masaj corporal și anticelulitic, capăt de ras sau tuns. Iar cireașa de pe tort este accesoriul cu tehnologie sonică, ce produce peste 3000 de micro-vibrații pe minut pentru o exfoliere mai eficientă.

E clar că produsele de frumusețe devin tot mai inteligente și încearcă să ne facă ritualul de frumusețe tot mai plăcut. Important e să alegi ceva de calitate de la bun început. Aici, un mic ajutor din partea lui CardAvantaj este binevenit. Acesta împarte prețul produsului în rate, pentru ca tu să alegi doar cele mai bune specificații.

 

 

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare