HomeProiecte specialePagina de BusinessCât de importante sunt regulile de spălare a mâinilor

Cât de importante sunt regulile de spălare a mâinilor

Spalarea mâinilor este o parte indispensabila a vieții noastre de zi cu zi, extrem de importantă pentru menținerea sănătății noastre. Există aproximativ 400.000 de germeni pe o palmă, iar spălarea corectă a mâinilor, folosind produsele potrivite, poate reduce germenii de pe mâini și poate reduce șansa de a ne îmbolnăvi.

Fiecare dintre noi își spală mâinile de câteva ori pe zi. Și totuși, dacă nu te speli pe mâini în mod corespunzător, poate înseamna să nu te speli pe mâini deloc. Toata lumea crede că face acest lucru bine, dar de fapt, sunt puține persoane care știu exact cum să se spele așa cum trebuie. Odată cu dezvoltarea continuă a științei și tehnologiei și îmbunătățirea continuă a nivelului de trai și săpunurile au cunoscut un progres remarcabil. Astfel, a apărut acel săpun profesional, precum cel comercializat de magazinul Sanito.ro. Acest magazin este cunoscut pentru produsele de igienizare eficiente precum săpunul lichid, dar și pentru dezinfectanți pentru mâini, detergenți profesionali si alte lucruri folositoare oricui. Indiferent dacă folosești săpun spumă, lichid, clasic sau sub orice forma, trebuie să știi cum să te speli corect și eficient pe mâini.

[image image-id=”51091″ height=”400″ width=”400″ image-title=”Igienă”]

Pași corecți pentru spălarea și igienizarea mâinilor:

  • Trebuie să iți umezești mâinile cu multă apă;
  • Aplică săpun sau dezinfectant de mâini pe palmă;
  • Palmele se freacă reciproc, cât se poate de ferm și nu trebuie uitate nici încheieturile;
  • Palma, spatele mâinii se freacă reciproc;
  • Curăță atent și spațiul dintre degete;
  • Sub robinet, clătește mâinile cu apă din abundență;
  • Când oprești robinetul, nu uita să cureți robinetul pentru a evita infecția cu bacteriile care rămân pe robinet dupa ce ambele mâini sunt spălate. Pentru a fi mai curat, spală robinetul cu săpun și clătește-l cu apă. Închide robinetul cu un șervețel de hârtie, pe care să îl arunci ulterior. Desigur, în propria locuință nu trebuie să faci acest lucru de fiecare dată, dar din când în când este bine să procedezi astfel.
  • Usucă mâinile folosind prosoape din hârtie sau șervete din hârtie de unică folosință. Acestea nu mențin bacterii și ajută la o igienizare mult mai bună.

Igiena mainilor este mijlocul cel mai simplu și eficient pentru prevenirea și controlarea răspândirii agenților patogeni și reducerea incidenței infecțiilor. Cantitatea de bacterii de pe mâini după spălarea cu săpun scade cu 65% până la 84%.

Ce săpun poți folosi din magazinul Sanito.ro?

Pe site pot fi găsite produse din categoria săpunuri și dezinfectanți, ce aparțin unor brand-uri precum Tork, Aqa Choice, Ecolab ori Konga. Multe dintre aceste produse sunt folosite inclusiv în spitale sau clinici medicale, pentru că eficiența lor este atât de mare, încât medicii și asistentele le folosesc fără să se teamă.

De asemenea, pot fi folosiți și dezinfectanții de mâini profesionali din gama Tork, precum Gelul Dezinfectant Alcoholgel Premium la 1 L. Acest gel dezinfectant se folosește pentru curățarea eficientă a mâinilor. Față de spălarea tradițională a mâinilor cu săpun, apă și uscarea cu un prosop de hârtie, cei care vor folosi Tork Premium Alcoholgel vor observa ca această soluție este chiar mai eficientă pentru igiena mâinilor. Gelul igienizează și dezinfectează rapid mâinile, fără apa. Cu acest gel, 99,9% din bacterii sunt eliminate.

Alege soluții profesionale si eficiente pentru igienizarea corectă a mâinilor și a suprafețelor. Astfel, te poți bucura de o viață sănătoasa în fiecare zi!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare