HomeProiecte specialePagina de BusinessCe grozăvii mai găsești pe eMAG în rate

Ce grozăvii mai găsești pe eMAG în rate

Toată lumea cumpără frigidere, laptopuri și mașini de spălat în rate de la eMAG. Dar există și o altă față, mai puțin obișnuită, a magazinului online. În anumite colțuri îndepărtate ale site-ului cu oferte zilnice, se ascund produse pe care puțini oameni le-ar căuta vreodată. Pentru că puțini știu de existența lor. Dar rezolvăm acest aspect în cele ce urmează.

Arzător porc

În lumea aseptică a cotletelor feliate electronic și atent înfășurate în plastic, am și uitat ce ne impune datina străbună. Dar românul cu adevărat gospodar știe ce-i trebuie prin curte ca să-și mențină reputația. Și, din fericire, există și tehnologia care să-i susțină obiceiurile gurmande. Trebuie doar să aibă curajul de a introduce în câmpul de căutare cuvintele cheie „arzător” și „porc”, iar ofertele vor curge mai ceva ca la SMART TV-uri. De la arzătorul în sine, până la pachete complete ce cuprind găleți, perii și chiar topoare, ca să fie sărbătorile fericite.

Saltea gonflabilă în formă de chipsuri

Pentru cei care nu-și petrec primăvara sculptându-și corpul de plajă, există alte pregătiri mai potrivite. Cum ar fi să-și cumpere o saltea de lenevit pe valurile mării, în formă de… pungă de chipsuri. Pentru că, dacă tot îți asumi o siluetă rubensiană, măcar să arăți lumii întregi și cum ai ajuns în posesia ei. Nicio grijă, punga replicată pe saltea e „party size”, adică suficient de primitoare pentru orice gabarit.

Set 5 steluțe ninja

Îți camuflezi prezența în negru marțial din cap până-n picioare? Te strecori ca adierea nopții printre priviri nebănuitoare? Reacționezi cu agerimea unei feline la pradă? Atunci intră pe eMAG și cumpără-ți acum setul de 5 steluțe ninja în 4 colțuri, husă inclusă. Ce să faci cu ele? Producătorul ne oferă o descriere liniștitoare, care menționează aruncat la țintă prin pădure și alte hobby-uri lipsite de răzbunări, blesteme străvechi sau misiuni secrete. La o adică, ne gândim că ar prinde bine și la tranșat porcul, dacă le cuplezi cu arzătorul de mai sus.

Capace-grenadă aurii valve auto

Nu știm cum să detaliem. Pur și simplu, ce scrie în titlu, aia primești. Niște capace pentru valvele anvelopelor, în formă de grenade aurii. Da, da, alea mici, care se pierd mereu la vulcanizare. Ce-i drept, vor ieși ceva mai bine în evidență, în formă de grenade fiind. Aurii. De asortat cu o atitudine explozivă și un zâmbet bogat.

Tablou Pământ lovit de meteorit

Dar să lăsăm prostiile și să ne întoarcem la frumos. Avem ceva și pentru cititorii noștri cu valențe artistice, în căutare de ornamente interioare. Pentru că nimic nu echilibrează energia unei camere și caruselul trăirilor interioare precum un tablou care descrie peisajul unei apocalipse cosmice. Și dacă trăiai cu teama că vei fi privat de această scenă odată stinsă lumina, ei bine, poți răsufla ușurat. Pentru că opera de artă în discuție este făurită din culori luminescente. Adică se izbește meteoritul de Pământ, fie zi sau noapte, cer senin sau ploaie romantică. Ar fi totuși o idee bună să-l ții departe de camera copilului.

Pentru toate grozăviile de pe eMAG, există un card care ți le poate aduce acasă. CardAvantaj este aliatul tău la cumpărături pentru că împarte totul în rate. Și da, îl poți folosi și pentru a cumpăra lucruri banale, cum ar fi frigidere, laptopuri sau mașini de spălat.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare