HomeProiecte specialePagina de BusinessCredit doar cu buletinul fără adeverință salariu: soluție pentru...

Credit doar cu buletinul fără adeverință salariu: soluție pentru categoriile defavorizate?

Un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu este o alternativă la excluziunea bancară, menită să îmbunătățească situația personală a unei persoane ce are dificultati financiare. Aceste împrumuturi sunt acordate în mare parte de institutii financiare nebancare. Sumele variază între 100 și 5000 de lei, pentru rambursare în cel mult un an.

Un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu face posibilă ajutarea celor care nu mai pot obține credit bancar.

Majoritatea creditelor de acest gen urmează următorul model:

Necesitatea finanțării unui proiect de reconversie profesionala

Plata unor datorii ce cauzeaza refuzurile sistematice de creditare de către bănci sau organizații de credit

Pentru a o spune mai direct, atunci când banca nu vrea să ne acorde un împrumut auto atunci când avem nevoie de o mașină pentru a găsi de lucru, o institutie nebancare ne poate oferi un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu în locul ei. Acesta este cel mai frecvent motiv pentru a apela la un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu, dar nu singurul.

Ce este un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu?

Băncile nu împrumută oricui. Lucrătorii sezonieri sau persoanele cu venituri mici sunt adesea excluse din sistemul bancar. Pentru a-i ajuta, pot lua un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu care este un împrumut de obicei cuprins între 100 și 3000 de lei, uneori 5000. Situația personală a fiecaruia este cea care va determina suma împrumutata.

Cine poate lua un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu?

Publicul vizat de acest tip de credit este format în principal din:

·         Muncitori sezonieri sau șomeri

·         Persoane fără garanții sau garanți

·         Persoane ale căror venituri sunt prea mici în raport cu îndatorarea lor

·         Persoane supuse interdicției bancare

·         Oameni în vârstă

De obicei, aceștia sunt oameni care nu sunt suficient de săraci pentru a se califica pentru asistență socială, dar prea bogați pentru a obține credit.

De asemenea, este posibilă finanțarea unor proiecte legate de reintegrarea socială a solicitantului. Prîntre care:

·         Formare profesionala,

·         achiziționarea unui computer,

·         îngrijire medicală etc.

Sume și termene pentru un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu

Un credit doar cu buletinul fără adeverință salariu luat de la o institutie financiara online se poate ridica până la 3000 de lei si trebuie să fie rambursat în termen de cateva luni. Acestea sunt unele din caracteristicile de baza ale unui astfel de credit. În anumite situații excepționale, de văzut de la caz la caz, suma poate ajunge până la 5.000 de lei. De retinut este un aspect foarte important: verificati cu atentie valoarea dobanzilor percepute! Acestea pot fi destul de consistente, de la caz la caz.

Aproape toate agențiile de credit îți permit să obții credit online, pe internet, fără a fi nevoie măcar să mergi la o agenție. Cautarile pe internet economisesc mult timp și simplifică cererea, fără a se zgârci cu calitatea serviciului. Este esențial aici să completați dosarul de cerere de credit, să furnizați imediat toate documentele justificative solicitate pentru a minimiza timpul necesar obținerii creditului.

NU uitati! A avea o sănătate financiară bună și un istoric bun de credit ar trebui să fie o prioritate în viața financiară a fiecăruia. Vă deschide uși și vă conduce către un viitor financiar luminos.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare