Cum să porți espadrile pentru bărbați pentru a arăta elegant și stilat?

de Academia Cațavencu , 29 iulie 2022
Cum să porți espadrile pentru bărbați pentru a arăta elegant și stilat?

Devenite populare în Spania și Franța, acest tip de încălțăminte din pânză a devenit rapid un element de bază în garderoba oricărui bărbat care acordă atenție imaginii sale. Aceste încălțări sunt ușoare, permit piciorului să respire și uimitor de compacte - pe scurt, cea mai bună variantă pentru vară. Ceea ce ar putea fi o surpriză sunt multele moduri în care pot fi purtate și introduse în garderobă.

Espadrile la costum

Deși este puțin probabil să fie prima combinație care îți vine în minte, acest tip de încălțăminte poate fi completarea perfectă pentru costumul tău în cadrul unui eveniment vara. Pentru a obține o ținută reușită există câteva aspecte obligatorii de luat în calcul. În primul rând, trebuie să te gândesti la lungimea pantalonului. Acestea se potrivesc foarte bine la un pantalon mai scurt, însă nu foarte scurt. Culoarea este celălalt punct important de luat în considerare atunci când vine vorba de a purta un astfel de pantof. Nuanțele palide se pretează în mod natural la o atmosferă mai relaxată și sunt mai probabil să funcționeze cu espadrile. Un costum de in măsliniu, la care poți să adaugi niște accesorii precum cele din magazinul online https://modivo.ro/c/barbati/accesorii/accesorii-pentru-costum,  cu o pereche de espadrile taupe, îți oferă un aspect absolut minunat. 

Espadrile cu blugi

Nimic nu e duce cu gândul la mare, valuri și o croazieră pe valurile turcoaz ca o pereche de blugi scurți împreună cu o pereche de espadrile cu dungi. Adaugă un tricou alb și vei obține ținuta perfectă pentru o zi de vacanță. Espadrilele asortate cu o pereche de blugi învechiți este una dintre rarele ocazii în care aceștia arată mai puțin dezordonat și mai mult șic.

Combinația de blugi/espadrille este, de asemenea, o oportunitate grozavă de a deveni un pic rebel si modern. Producătorii tradiționali de espadrile din Spania și Franța realizează în general o gamă largă de modele, iar denimul oferă o bază excelentă pentru a experimenta. Iar dacă îți vei petrece vara la birou este nevoie să ai ținute care să fie confortabile în zilele călduroase. O pereche de blugi, asortată cu niște espadrile și o cămașă, pot forma ținuta perfectă pentru office. Nu doar că vei beneficia de confortul termic necesar, însă această ținută te va duce cu gândul la vacanță și îți va da o stare de spirit bună.

Espadrile cu pantaloni scurți

Cele mai clasice look-uri de vară, espadrilele și pantalonii scurți simbolizează un stil atemporal mai mult decât orice altceva. Poți să alegi din gama variată de modele, cum ar fi cele pe care le găsești pe https://modivo.ro/c/barbati/incaltaminte/espadrile. Dincolo de aceasta, este, de asemenea, una dintre cele mai ușoare ținute de purtat în orice context. Ai putea să arunci asta în valiză pentru un weekend și probabil nu ai nevoie de nimic altceva, cu excepția unei periuțe de dinți. Important este să optezi pentru țesături de înaltă calitate pentru a-i oferi aspectului un avantaj suplimentar față de ținutele clasice, de bază. Țesăturile preferate pentru perioadele de vară sunt inul și bumbacul. Acestea vor oferi un confort termic potrivit, deoarece permit aerisirea corpului și în același timp se va evita supraîncălzirea. Tot confortul termic trebuie urmărit și când alegi perechea de espadrile, însă acestea fiind extrem de ușoare și aerisite îți vor oferi ceea ce este nevoie.

Chiar dacă acest tip de încălțăminte te duce cu gândul la vacanță, trebuie să știi că poți obține ținute elegante și stilate, dacă știi să le adaugi în outfit-urile tale. În mod sigur vei avea o eleganță aparte și vei atrage privirile folosind culorile potrivite, în combinațiile potrivite.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+