HomeProiecte specialePagina de BusinessCurte curată pentru o primăvară minunată

Curte curată pentru o primăvară minunată

Vine primăvara și grădina ta încă păstrează aspectul de iarnă? Până recent, zăpada arăta bine în curte. Un strat uniform care se încadra bine în peisaj. Dar acum când primăvara începe să-și facă simțită prezența, parcă lucrurile încep să ceară puțină îngrijire. Dar tocmai de aceea i se spune curățenie de primăvară, nu? Că e necesară. Și, din fericire, poți să cumperi ce ai nevoie pentru această activitate, lejer, în rate, la Dedeman.

Începi ușor. Cu o floare nu se face primăvară, dar trebuie să mături prima frunză ca apoi să treci la a doua și așa mai departe. E greu începutul, dar știi cum e, pofta vine mâncând. După ce ai dus la bun sfârșit etapele elementare, când n-a mai rămas nimic de strâns, spălat sau tuns, poți să începi să te gândești ce ți-ar plăcea să adaugi la fâșia verde pe care te vei relaxa în zilele călduroase.

Cine stă la curte are cel mai probabil un grătar. Poate obosit, poate ruginit, făcut de un unchi și primit după luna de miere, care încă mai suportă câțiva mici pe el, dar care dă semne clare că e timpul să se retragă. Un grătar nou va arăta bine în grădina ta, gata mereu de încingerea cărbunilor în weekend-urile în care ai nevoie să te relaxezi.

După ce mănânci, stai o oră și ai voie să înoți. Sau, în fine, măcar să te bălăcești puțin. Ce faci, te duci până la cel mai apropriat lac? Te duci până la mare? Sau te bagi în piscina nou-nouță de la tine din curte? Poți să faci un plan mai pe termen lung pentru o piscină în pământ sau, în lipsă de timp, poți cumpăra o piscină gonflabilă, mereu gata să te răcorească.

Pentru cei care preferă să se relaxeze în liniște, savurând o cafea la umbră, citind o carte în liniștea propriei grădini, există o mulțime de piese de mobilier care rezolvă această nevoie. Un balansoar este ideal în curte. Este ca un leagăn cuminte, care nu presupune agitație, ci liniște. Probabil că, intrinsec, avem nevoie să fim legănați, ca atunci când eram bebeluși, pentru a ne calma, pentru a scăpa de agitație.

Mai departe, ca și la salate, totul ține de dressing. Întreținerea gardului sau înlocuirea acestuia cu unul nou, plantarea unor flori și diverse alte decorațiuni precum felinare, marmură decorativă, statui și fântâni arteziene.

Dacă ai o grădină, te poți considera norocos. Dar nu uita că, pentru a te bucura de ea, trebuie să ai grijă să arate bine și să fie utilată cu elemente care te ajută să te relaxezi. Cu un plan bine pus la punct și cu un card bun precum CardAvantaj, grădina ta va fi gata de sezonul cald.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare