De la Snick Ambalaje poți alege caserole catering de calitate!

de Academia Cațavencu , 19 iulie 2022
De la Snick Ambalaje poți alege caserole catering de calitate!

Întotdeauna când ne cumpărăm fie un produs pe care ni-l dorim pentru uzul personal, suntem atenți nu numai la fond cât și la formă, adică la felul în care este ambalat produsul respectiv.

Pentru că ambalajele din plastic au fost scoase din uz, majoritatea magazinelor optează pentru ambalaje din materiale reciclabile care se descompun mult mai repede, inițiativă sustenabilă de altminteri.

La fel, produsele de mâncare pe care le comandăm sunt ambalate din ce în ce mai des în diverse ambalaje care nu le permite să se amestece între ele. Firmele de catering care aleg astfel calitatea, fiind atenți și la aceste detalii sunt cele care au de câștigat pentru că vor fi în continuare solicitați de clienți.

Contează ce e drept, mâncarea livrată, dar și ambalajul trebuie să fie pe măsură. Astfel, se poate apela la o firmă românească care oferă ambalaje de unică folosință celor care activează în domeniul HoReCa.

Snick Ambalaje, furnizor de ambalaje de unică folosință

Cine este interesat să ofere servicii de calitate clienților săi va apela cu siguranță la Snick Ambalaje, care poate fi găsit pe pagina oficială Snick-ambalaje.com.  Așa cum se poate deduce din titlu, acesta livrează ambalaje de unică folosință și consumabile pentru HoReCa, evenimente, fast-food-uri, pizzerii, rotiserii, cofetării, patiserii, brutarii sau industria de retail.

Printre cele mai solicitate produse se numără și produse rezistente la cuptorul de microunde, de tipul caserole catering.

Articole pentru catering și street food

Caserolele pentru catering sunt confecționate din PET, carton duplex sau carton duplex înnobilat cu PE. Unele prezintă clapete sau capac separat, pentru ușurință în manevrare.

Culoarea lor diferă de la alb sau transparent până la negru sau inovația Snick Ambalaje, conceptul kraft natur.

Fie că sunt folosite pentru ambalarea de noodles sau alte feluri de mâncare cum ar fi sushi, produsele comandate vor ajunge în siguranță la destinație.

Pentru variație dar și pentru diversele tipuri de mâncare, formele caserolelor pot fi pătrate, rotunde sau dreptunghiulare.

Este bine de știut că aceste caserole suportă temperaturi cuprinse între - 40 grade până la + 120 grade.

Articole pentru cafenele, pizzerii sau evenimente

Pentru că este vara, anotimpul în care se stă mai mult la terase și se servesc cu precădere băuturi reci, se pot comanda de pe pagina de comandă a celor de la Snick Ambalaje pahare din carton sau transparente pentru cafenele și smoothie bars, acestea având diferite forme și modele.

Capacele sau paletinele din lemn sau hârtie pot fi de asemenea comandate pentru băuturile care se dorește a fi to go și pentru amestecarea lor. Paiele pot fi negre sau colorate, pentru un plus de touch estival.

Pentru că este vară. iar sezonul evenimentelor de orice tip este în plină desfășurare, de la Snick   Ambalaje pot fi comandate diverse ambalaje pentru decorarea meselor sau ambalaje pentru produsele luate la pachet, caserole, sacoșe din hârtie, pungi sau pahare cu capac. 

Poate fi comandată de asemenea și o sacoșă de mostre, la comanda inițială, pentru cine dorește să testeze calitatea produselor de la Snick Ambalaje.

Mai multe detalii despre produse găsiți pe pagina oficială.

Contact:

[email protected]

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+