Descoperă cel mai tare cazino doar la Conti Cazino!

de Academia Cațavencu , 28 noiembrie 2022
Descoperă cel mai tare cazino doar la Conti Cazino!

     Multe agenții de pariuri sportive și jocuri de cazino oferă un anumit bonus de bun venit pentru toți utilizatorii noi care își creează un cont pe platformele lor online. Conti Cazino oferă un bonus super atractiv pentru orice pasionat de jocuri slot și de cazino. 

     Dacă vrei să afli mai multe despre bonusul de la Conti Cazino la prima depunere sau de bonusul fară depunere imediat după ce ți-ai făcut un cont, rămâi alături de mine. În cele ce urmează o să iți detaliez oferta pe care o au cei de la Conti Cazino pentru toți cei care doresc să joace pe platforma pariuri online Conti Cazino.

https://player.vimeo.com/video/748501528?h=b0bb06064f&badge=0&autopause=0&player_id=0&app_id=58479

Bonusul fară depunere de la Conti Cazino

      Pentru a intra în posesia bonusului fară depunere trebuie să parcurgi niște obiective foarte simple. În primul rând, trebuie să intri pe platformă să iți creezi un cont unde să treci date veridice. După ce ți s-a creat contul la Conti Cazino o să urmeze procesul de verificare al identități.

     Procesul de verificare al identității este foarte simplu și constă în trimiterea unei fotografii cu un act de identitate valid. Acest act poate să fie o carte de identitate sau un pașaport. Poți încărca această fotografie direct de pe platformă sau să trimiți un email la [email protected] 

     În momentul în care procesul de verificare al identității se finalizează, utilizatorul o să fie nevoit să introducă un cod promoțional. Acest cod este “WIN70” și trebuie introdus în secțiunea Bonusuri de pe site-ul Conti Cazino pentru a intra în posesia celor 70 de rotiri gratuite fară depunere. 

     Aceste rotiri gratuite sunt disponibile doar la jocul “Outlaws Inc” care se găsește în cazinoul de pe platforma online a celor de la Conti Cazino. 

     Trebuie să ști neapărat că cele 70 de rotiri gratuite fară depunere o să fie prezente în contul tău timp de 7 zile din momentul în care ai intrat în posesia bonusului. 

Bonusul de bun venit la primele depuneri Conti Cazino 

     Oferta celor de la Conti Cazino este una extrem de generoasă, astfel că acest bonus cu depunere Conti Cazino include bani bonus și runde gratuite. Suna bine, nu-i așa? 

     Acest bonus online cuprinde un pachet de tip bonus de bun venit Conti Cazino, care este de 100% din suma depusă și care nu depășește suma de 4500 de RON și până la 300 de rotiri gratuite! Acest bonus se acorda doar pentru utilizatorii noi care își creează un cont și efectuează primele 3 depuneri. 

     Bonusul de mai sus se împarte în 3 bonusuri care cumulat însumează 4500 de RON și 300 de rotiri gratuite. 

    Primul bonus de bun venit se obține la prima depunere după creerea contului pe Conti Casino. Acest bonus constă în 100% din suma pe care ai depus-o. Bonusul nu depășește  suma de 2000 de RON. Pentru a revendica acest bonus trebuie să folosești codul bonus “CONTI1” pe care îl introduci în secțiunea de “Bonus”. 

     Bonusul cu numărul doi este 75% din suma pe care ai depus-o și nu depășește suma de 1500 de RON. Codul bonus “CONTI2” se utilizează la fel și că precedentul. 

     Ultimul bonus este de 50% din suma pe care ai depus-o și nu depășește suma de 1000 de RON. Pe lângă această sumă de bani mai primești și 300 de rotiri gratuite de care să te bucuri. Codul bonus este “CONTI3” care se trece tot la secțiunea “Bonus”.  Rotirile gratuite o să fie utilizate la jocul “Book of Ra Classic”. 

Alte bonusuri în cazinoul Conti Cazino

     Conti Cazino oferă bonusuri și în timpul săptămânii pentru utilizatorii activi care vor să câștige mereu. Zilele de Marți și Miercuri iți oferă rotiri gratuite. Poți să ajungi să ai până la 225 de rotiri gratuite dacă urmezi niște pași simpli. 

     Depui 100 de RON și primești automat 50 rotiri gratuite după ce vei introduce codul “MM50”. La a doua depunere de 100 de RON o să primești 75 de rotiri gratuite. Codul este “MM75”. La ultima depunere codul “MM100” iți oferă 100 de rotiri gratuite. 

     Și zilele de weekend iți aduc rotiri gratuite. Codurile “SD50 , SD100 și SD150” iți oferă pe rând rotiri gratuite după ce ai efectuat câte o depunere de 100, 200 și respectiv 300 de RON. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+