HomeProiecte specialePagina de BusinessLa ce ne așteptăm din partea viitoarelor modele de...

La ce ne așteptăm din partea viitoarelor modele de telefoane

Ne aflăm în plin sezon de lansări din partea marilor producători de telefoane. Cum, nu știai? Cum puteai să pierzi această informație printre toate știrile liniștite și plictisitoare din ultima vreme? În fine, revenind la subiectul lansărilor, umanitatea într-o voce își dă cu presupusul în privința noilor specificații care vor opri planeta-n loc. Cât de smart vor mai deveni viitoarele smartphone-uri? Ce minunății ne mai pregătesc coreeni, americanii și chinezii? Probabil că nici ei nu știu ce să mai scoată. Așa că venim noi cu niște sugestii. Pentru cei în căutare de telefoane în rate, iată la ce să vă așteptați în anii ce urmează, mulțumită, desigur, recomandărilor noastre. Pentru puțin.

Să vină când îl chemăm

Dacă tot ne ascultă telefonul, n-ar fi bine să fie și ascultător? Adică să se simtă când strigăm după el și să vină la chemare. Și dacă tot face un efort și se ridică, poate se ține așa după noi peste tot. Că oricum s-a împlinit atât de mult în ultimii ani, încât nu mai există buzunar de pantalon care să-l poată găzdui cu succes. Mai bine plutește.

Să asculte selectiv

Pentru că am deschis subiectul ascultatului, poate mai reglăm și aici câteva setări. E bine să ne audă când nu găsim drumul spre X punct pe hartă, când ne întrebăm aleatoriu câte muște or exista pe planetă sau când ne scot din sărite notificările de la mailul de serviciu. Și cam atât. Când apar alte subiecte în raza lui auditivă, ar trebui să procedeze precum slujitorii de pe vremuri, care se făceau că-s surzi când stăpânii deraiau.

Să fie doar un dreptunghi

Am luat la cunoștință intenția marilor producători de a elimina cât mai mult din butoane, mufe și alte găurele. Și o încurajăm. Dar vrem să-și ducă planul până la capăt. Vrem ca următoarele telefoane să treacă la telepatie. Să știe în avans că vrem să deschidem ecranul, să umblăm la volum sau să conectăm diverse dispozitive. Vrem în continuare un telefon, dar doar așa, ca să ne lăudăm cu modelul.

Să muncească

În egală măsură, apreciem și aplaudăm ideea de a plăti cu telefonul. Am testat-o și ne place. Suntem pregătiți acum pentru faza 2: câștigă bani cu telefonul. La fel, contactless, simplu și rapid, fără drumuri la bancă. Suntem siguri că o să vă iasă super.

Abia așteptăm să punem mâna pe noul telefon creat după recomandările noastre. Știm că va veni cu un preț pe măsură, dar calitatea contează! Și oricum plătim prin CardAvantaj, în rate fără dobândă*.

*Dobanda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare