HomeProiecte specialePagina de BusinessMai sunt cizmele negre peste genunchi un must-have printre...

Mai sunt cizmele negre peste genunchi un must-have printre oltence? Află de ce NU ar trebui să renunți la ele în această toamnă!

Toamna vine cu vreme nu prea prietenoasă, iar pentru multe femei cizmele rămân cele mai bune prietene și în acest sezon. Dintre acestea, cele negre, peste genunchi, erau printre cele mai căutate modele anul trecut, însă se mai poarta ele oare? Răspunsul este ,,da’’, iar mai jos poți afla nu doar de ce nu ar trebui să renunți la ele, ci și cum să le adaptezi in functie de actualele ținute.

Afla cum poti sa porti cizmele negre peste genunchi toamna aceasta!

Fie că ești pasionată sau, pur și simplu, te simți bine în cizme lungi, anul acesta nu vei face o greșeală dacă nu renunți la ele. Acestea fac parte din încălțările de toamnă care nu se demodează prea repede, așadar încă le poți asorta ținutelor pentru vreme mai rece.

Pentru că acest tip de cizme nu se poate purta oricum și cu orice și pentru că nu îți dorești să faci greșeli vestimentare, care pot scoate diferite defecte în evidență, poți ține cont de următoarele sfaturi pentru a crea ținute reușite.

1.Dacă ești înaltă, poți purta cizme negre lungi cu fuste sau cu rochii

Dacă ești printre fetele norocoase care sunt înalte, poți purta cizmele peste genunchi în mai multe feluri, fustele și rochiile scurte fiind cele mai potrivite. Aici ar trebui să ții cont, însă, de tocul încălțărilor, fiind de preferat cele cu unul mic sau cu talpă plată.

2.Dacă nu ai înălțimea ideală, poți purta cizme lungi

Dacă nu intri în categoria fetelor înalte, însă te gândești la o pereche de cizme peste genunchi, nu greșești, deoarece le-ai putea purta în așa fel încât să creezi senzația vizuală de picior mai lung. Pentru un asemenea efect, le poți purta cu pantaloni cu o culoare în ton, iar negrul favorizează orice siluetă.

Dacă îți place să porți fuste și rochii și nu ești foarte înaltă, cel mai bine este să le eviți pe cele de lungime medie și să optezi pentru o pereche de cizme cu un toc mic și pătrat.

3.Cizmele peste genunchi merge și la ținute elegante

Probabil te-ai gândit că cizmele lungi nu sunt cea mai bună opțiune pentru o ținută elegantă, însă nu trebuie să fie neapărat așa. Atunci când materialul este unul de calitate, și aerul pe care acestea il dau întregului outfit va fi unul de bun gust.

Ce ar trebui să eviți atunci când porți cizme lungi la rochii mai elegante este tocul foarte înalt, în acest caz, unul mediu și mai gros fiind o alegere foarte inspirată. Și pentru că încălțările nu trebuie să fie peste genunchi, poți merge pe o variantă medie, succesul fiind garantat.

Cizmele lungi și negre se poartă încă, așa că, dacă îți plac, nu este cazul să renunți la ele nici în sezonul acesta și poate chiar nici la iarnă, dacă vremea va fi blândă. Atunci când alegi astfel de încălțări mai pretențioase, cel mai important aspect de care trebuie să ții cont este calitatea materialului, așadar tot ce îți mai rămâne de făcut este să îți pui imaginația la treabă și să găsești piese vestimentare care să se potrivească cu ele.

Sursa foto: Pixabay.com

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare