HomeProiecte specialePagina de BusinessModele de pantofi care se poartă vara aceasta

Modele de pantofi care se poartă vara aceasta

Vara este în toi! De aceea, garderoba ta trebuie să fie modificată corespunzător, pornind de la articolele vestimentare comode, fie că vorbim despre rochii, fuste sau pantaloni scurți din denim.

În afară de haine, există și modele de încălțăminte ideale pentru sezonul cald, care să-ți completeze fiecare ținută. Dacă nu știi ce modele de pantofi se poartă în această vară, descoperă din articolul următor care sunt cele mai noi tendințe!

Sandale și pantofi cu șnur

Una dintre cele mai cool perechi de pantofi din această vară? Sandalele și pantofii cu șnur, panglici sau șiret, care se înfășoară rapid în jurul gleznelor. Aceste modele cu șnur nu se poartă doar cu rochii, pantaloni scurți sau fuste, ci și cu pantaloni lungi. Poartă o pereche de sandale cu șnur peste o pereche de pantaloni lungi și vei avea un look statement, care nu va trece neobservat. Achiziționează pantofi de damă potriviți pentru zilele călduroase de vară, pe care să-i combini cu cele mai moderne piese vestimentare din garderobă.

Platforme înalte

Deși se poartă și celebrii pantofi kitten heels, cu tocuri foarte mici, de 2-3 cm, această vară aduce pe podium platformele înalte. Astfel, trebuie să-ți completezi colecția de pantofi cu sandale, espadrile sau botine de diferite modele, cu talpă groasă și înaltă.

Totodată, platformele reprezintă o soluție ideală pentru minione, care vor să câștige câțiva centimetri în plus, pentru o siluetă de vis!

Pantofi colorați

Niciun anotimp nu poate fi mai potrivit decât vara, pentru a alege o pereche de pantofi colorați, care să atragă atenția tuturor. Dacă vrei să pui în evidență chiar și cea mai banală ținută, poartă o pereche de pantofi în nuanțe neon. Adaugă și un colier de dimensiuni mari sau o eșarfă în jurul gâtului și ai creat un outfit impecabil, pe care îl poți purta oriunde.

Sandale cu toc gros

Ultimele sezoane au readus în scenă și sandalele cu toc gros, comode și versatile. Pe timpul verii, poartă aceste sandale cu o rochie scurtă și vaporoasă sau cu fuste midi și topuri din dantelă.

Vei reuși să creezi un outfit în tendințe cu ajutorul unei singure perechi de sandale, la modă în anul acesta!
 

Teniși albi

Vara este anotimpul optim pentru relaxare, plimbări lungi prin parc și ieșiri la terase. Din acest motiv, ai nevoie și de pantofi confortabili, care să nu-ți provoace răni. Pentru zilele libere din sezonul estival, ai nevoie de teniși din pânză, care se potrivesc cu orice articol vestimentar.

Poartă o pereche de Converse albi cu jeanși, rochii sau fuste sau optează pentru o pereche colorată de pantofi sport, care nu trece neobservată.

Balerini cu aplicații

Cele mai comode perechi de încălțăminte pentru vară? Balerinii! Îi găsești în numeroase modele și culori, însă în această vară se poartă balerinii cu aplicații, fie că vorbim despre fundițe, paiete sau catarame. Dacă vrei să ieși în evidență, alege o pereche de balerini în culori neon sau modele pe roșu, culoarea acestui sezon!

Balerinii sunt ușor de purtat și de asortat și reprezintă o variantă comodă, atunci când vrei să creezi un outfit elegant, dar nu ești adepta tocurilor. Trebuie să mergi la un eveniment de tip garden party? Rochia cu volane și balerinii eleganți îți vor deveni aliați de nădejde, cu ajutorul cărora n-ai cum să greșești.

Ține cont de sugestiile noastre și optează pentru perechea preferată de pantofi de vară. Balerini, teniși sau pantofi cu platformă? Toate pot face parte din garderoba ta!

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare