PictorulFericit.ro - vezi aici toate picturile pe numere și alege ceea ce îți place

de Academia Cațavencu , 27 octombrie 2022
PictorulFericit.ro - vezi aici toate picturile pe numere și alege ceea ce îți place

Picturile pe numere au devenit tot mai populare în ultima vreme. Sunt fascinante din mai multe motive. Principalul motiv însă se referă la faptul că aceasta activitate ne ajută foarte mult să ne ralaxăm și să lăsăm gândurile negative la o parte. Ne putem bucura cu ajutorul culorilor de o experiență inedită, prin care putem crea un tablou demn de pus în ramă.

 

Partea interesantă este că și persoanele care nu au talent în artă pot crea un tablou excepțional. Un proiect DIY care ne ajută să uităm de ne eliberăm pentru o perioadă de problemele cotidiene și de stres.

 

În perioada pandemiei, pictatul pe numere s-a numărat printre activitățile principale ale celor care trebuiau să stea în case. Magazinul online PictorulFericit.ro a devenit unul de nișă pentru ei, dat fiind faptul că au descoperit aici o gamă foarte largă de picturi pe numere care de care mai interesante și mai colorate.

 

Pictorul Fericit - un magazin pe care ți-ai dori să îl descoperi dacă nu ai făcut-o până acum

 

Această activitate presupune mai degrabă dorința de a încerca ceva nou, o activitate menită să ne relaxeze și să ne ofere experiențe de neuitat.

În gama de produse de la Pictorul Fericit cei interesați pot găsi diferite teme de unde pot alege în funcție de preferințe. De la picturi pe numere cu cai, pisici, flori, lei până la celebre, abstracte, religioase și pentru copii. Toate acestea sunt atent alese pentru a putea fi realizate cu plăcere. De asemenea după ce un tablou este finalizat, poate fi expus în locuință.

Asta înseamnă că poate fi o activitate de familie unde toți membrii se pot relaxa pictând ceea ce le place. Pot alege de asemenea din mai multe nivele de dificultate.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmărești pentru a realiza o pictură pe numere

A realiza o pictură pe numere este destul de simplu. Tot ce trebuie să faci este să identifici cifrele de pe pânza picturii și să le asociezi cu vopselurile pe care le primești în pachet. Următorul pas este să conturezi cu pensula marginile numerelor de pe pânză, iar ulterior să umpli suprafețele mai mari.

Toate accesoriile de care ai nevoie pentru a realiza o pictură pe numere le vei primi în pachet - vezi aici toate picturile pe numere.

În pagina de la Pictorul Fericit vei găsi prețuri accesibile, unele tablouri fiind și la reduceri.

Cât despre calitate, toate produsele sunt alese cu atenție pentru publicul interesat.

Gama însă este mult mai vastă. Aici nu se găsesc doar picturi pe numere ci și accesorii pentru pictură. Vorbim despre șevalete, culori acrilice, în ulei sau pe bază de apă, pensule, pânze și multe altele.

Așadar, dacă până acum nu ai încercat produsele de aici, este timpul să o faci. Alege să te relaxezi într-un alt mod prin care să descoperi că imaginația ta nu are limite.

Descoperă întreaga gamă în pagina oficială.

Date de contact:

Str. Mărășești, 22A

Suceava, România

[email protected]

0754 459 540

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+