Produse de la Tehnovest, pentru proiecte complexe

de Academia Cațavencu , 28 iulie 2022
Produse de la Tehnovest, pentru proiecte complexe

Foarte multe proiecte de construcții, renovări sau instalații, cât și serviciile care le finalizează au nevoie de produse corespunzătoare pentru a fi finalizate. Calitatea primează, ca în orice domeniu, așadar fie că reprezinți o firmă sau îți faci propriile proiecte, în ambele situații trebuie să alegi produsele potrivite din punct de vedere calitativ. Ai ocazia de a opta pentru unele dintre cele mai bune produse pentru proiecte complexe de la Tehnovest!

Tehnovest reprezintă locul perfect atât pentru meșterii iscusiți de acasă, cât și pentru companii. Este important să cunoști fiecare produs în parte pentru a putea să îl utilizezi datorită proprietăților sale. Din acest motiv, pe site-ul tehnovest.ro ai toate detaliile despre fiecare produs, detalii referitoare la dimensiuni și modul de utilizare. În acest fel, vei putea comanda exact produsele de care ai nevoie. Acestea au capacități și specificații diferite, dar și utilizări diverse.

Compania dispune de aproximativ 300.000 de produse originale pe stoc, direct de la furnizor! Prima pagină a site-ului îți prezintă produsele adăugate recent, iar posibilitatea de a comanda este atât din cadrul secțiunii „Magazin”, cât și din cea de „Catalog”. De asemenea, te poți bucura și de stocul extern, în cazul în care pe site nu găsești echipamentele sau accesoriile de care ai nevoie. În cadrul magazinului Tehnovest ai parte de o gamă extinsă de produse, printre care se numără și regulatoare de aer.

Disponibilitate ridicată a produselor

Tehnovest oferă clienților ocazia de a se bucura de sute de mii de produse. Acestea fac parte din categoriile de pneumatică, hidraulică și consumabile industriale. Altfel spus, produsele pot fi achiziționate atât pentru uzul casnic, cât și pentru cel industrial. Majoritatea dintre ele se găsesc sub mărimi și capacități diferite, cu multiple utilizări, astfel încât să poți comanda pentru fiecare proiect al tău.

Deși fiecare produs are o dimensiune standard care se potrivește într-unul sau mai multe cazuri, acestea mai au și alte dimensiuni ce le fac utile și pentru alte proiecte. Categoriile includ amortizoare șoc, amortizoare de zgomot, vacuum, cilindrii, conectori și adaptoare pentru furtun, consumabile industriale, aparate pentru măsurarea presiunii și temperaturii, robineți de închidere, robineți cu bilă, electrovalve, distribuitoare, cuple rapide, pistoale de suflat, racorduri filetate, rulmenți, fitinguri, sisteme de aer sau scule de mână.

Pentru fiecare proiect al tău poți comanda produse în funcție de complexitatea acestuia. Toate accesoriile și echipamentele au o calitate superioară, ceea ce ajută la finalizarea mai rapidă a proiectului, cât și la rezistența îndelungată a acestuia.

Caută articolele de care ai nevoie și în stocul extern

Tehnovest este întotdeauna preocupat de fiecare nevoie a clientului. Din acest motiv, asigură și un stoc extern de unde se pot comanda toate articolele de care ai nevoie. Ai ocazia de a verifica stocul extern, unde se află nu mai puțin de peste 120.000 de produse.

Cu siguranță vei găsi exact ceea ce cauți pe site-ul tehnovest.ro, acolo unde ai posibilitatea de a apela cu ușurință la produsele speciale pentru proiectele tale!

 Contact: [email protected]

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+