HomeProiecte specialeMeserii uitatePublicWin este o casă de pariuri serioasă?

PublicWin este o casă de pariuri serioasă?

PublicWin este o agenţie de pariuri sportive şi de jocuri de noroc ce funcţionează doar în mediul online, fiind o casă de pariuri administrată de ce ide la SEA-BET LTD, firmă ce îşi are sediul princinpal în Malta, mai exact în oraşul capitală Valetta. Casa de pariuri online funcţionează legal la noi în ţară datorită licenţei nr. L1172986W000768, licenţă ce a fost oferită de cei de la Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc, în data de 1 august 2017.

Public Win au ajuns nu de prea mult timp la noi în ţară, iar la început de drum aceasta a funcţionar doar la nivel de agenţii stradale. Însă, se pare că aceştia ar fi încălcat mai multe reguli, neştiindu-se exact care, iar operatorului i-a fost suspendată licenţa pentru o perioadă de 30 de zile.  Odată ce această perioadă s-a scurs, deţinătorii PublicWin au ales să migreze spre mediul online, închizându-şi, astfel, toate agenţiile stradale pe care le deţineau, destul de multe la acel timp.

Bonusul oferit de PublicWin

PublicWin vine în întâmpinarea noilor săi clienţi cu o ofertă destul de interesantă, indiferent că vorbim de bonusul propriu-zis pe care îl oferă sau de termenii şi condiţiile de rulaj al acestui bonus. Se oferă un bonus de până la 100% pentru prima depunere, în valoare de până la 1000 de ron. Însă, este nevoie de o depunere minimă de cel puţin 10 lei pentru a te putea bucura de un bonus de bun venit.

Pentru absolut orice altă depunere ce va depăşi valoarea plafon de 1000 de ron, veţi fi răsplătiţi cu un bonus anume.

Oferta celor de la PublicWin

Din punct de vedere al ofertei de pariere, cei de la PublicWin stau destul de bine, punând la dispoziţie o ofertă din nouă sporturi, de la cele mai importante, cm ar fi fotbal, baschet, tenis, handbal şi până la hochei-ul pe gheaţă, volei, rugby, polo sau baseball.

Acestea sunt sporturile constante din oferta celor de la PublicWin, însă la o anumită perioadă se oferă şi oferte din cadrul altor sporturi, mai ales atunci când avem de-a face cu competiţii extrem de cunoscute la nivel internaţional.

Jocuri virtuale şi Loto

Totodată, în cadrul ofertei celor de la PublicWin vei putea găsi o ofertă mai mult decât interesantă şi din punct de vedere al jocului de loto sau al casino-ului online. Din punct de vedere al jocului de loto, avem aici Grecia Kino, unul din cele mai cunoscute jocuri de loto, dar şi alte jocuri de loto precum Slovacia eKlubKeno, Ungaria Keno, Italia Kino, WFL CLASIC, şi aşa mai departe.

Din punct de vedere al jocurilor virtuale, agenţia ne oferă spre pariere nu mai puţin de 3 sporturi, vorbind aici de Fotbal Virtual, Tenis Virtual, Baschet Virtual, dar şi Cupa Mondială – tot în cadrul fotbalului virtual.

Aşadar, putem spune despre PublicWin că este o casă de pariuri serioasă, ce funcţionează legal, în baza licenţei oferite de către ONJN, şi totodată pune la dispoziţie pariorilor o ofertă interesantă din mai multe sporturi, jocuri de loto sau jocuri virtuale. PublicWn poate reprezenta oricând o variantă interesantă pentru a-ţi deschide un cont online.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare