Sibiul este pe locul I în materie de obiecte fierbinti

de Publicitate , 25 iulie 2016
Sibiul este pe locul I în materie de obiecte fierbinti

Am căutat de-a lungul timpului să identific care sunt aspectele care le diferențiază pe firmele de top din România de firmele care falimentează sau sunt la limita supraviețuirii. Din firmă în firmă, am ajuns la firma Pefoc.ro cu sediul în Sibiu.

Am fost întâmpinat de specialiștii care răspund întrebărilor clienților și de echipa care se ocupă cu preluarea comenzilor. Aceștia oferă consultanță clienților și se asigură că toate comenzile venite din mediul online sunt receptate și livrate.

Apoi am vizitat show room-ul, acesta este spațiul în care cei care vizitează sediul firmei pot avea o interacțiune directă cu produsele. Începând de la seminee pe lemne, bioseminee, șeminee pe gaz, acestea sunt expuse pentru a fi văzute de clienți și pentru a fi ajutați să facă cea mai bună alegere, în acord cu nevoile și bugetul lor. Apoi am vizitat depozitul lor. Am fost impresionat de diversitatea și multitudinea produselor, Șeminee Sibiu adresându-se unei plaje largi de clienți cu nevoi diverse.

Am vorbit cu directorul firmei, Samuel Prodea, pentru a extrage direct de la sursă principiile care se află în spatele succesului firmei, aceasta clasându-se pe primul loc în privința comercializării de șeminee în România.  

Am aflat câteva principii care fac diferența între firme: “In primul rând, respectul față de client ne conduce în tot ceea ce facem, oferim servicii și produse de calitate la cele mai bune prețuri, iar oamenii ne recomandă pentru că sunt mulțumiți de șemineul construit în casa lor sau de soba pe lemne cumpărată.”

Am săpat mai adânc pentru a nu lasă niciun secret nedescoperit: “In al doilea rând, orice produs livrat în țara ajunge la client în maximum 48 de ore, iar la focare semineu și coșuri de fum transportul este gratuit. Pentru beneficiar este foarte importantă garanția de care beneficiază produsul. Noi oferim garanții consistente pentru produsele noastre, acestea făcând diferența între noi și concurență. La focare garanția începe de la 5 ani, iar la coșurile de fum aceasta ajunge până la 30 de ani. De asemenea, oferim consultanță gratuită fiind dispuși să răspundem la întrebările clienților noștri.”

Impresia pe care ți-o lasă o astfel de firmă e că și pe piața din România se poate atinge un nivel ridicat de profesionalism și o politică sănătoasă față de client.  

Astfel de principii fac diferența între firme și garantează succesul pentru tine și afacerea ta. După interacțiunea directă cu personalul și aflând principiile firmei, pot spune că garantez pentru orice produs sau serviciu oferit de firma Pefoc.ro

Loading...

Comentarii

+