HomeProiecte specialePagina de BusinessTop 3 șampanii preferate de vedete, pe care le...

Top 3 șampanii preferate de vedete, pe care le poți savura și tu de Revelion

Șampania este, fără doar și poate, asociată cu excelența și prosperitatea.

Iar dacă aceste obiective se numără printre rezoluțiile pentru 2022, merită ca, de Revelion, să ciocnim un pahar cu șampanie fină în cinstea planurilor pe care ni le-am făcut pentru anul care vine.

Este bine de știut că șampania este produsă doar în regiunea Champagne, din Franța, după metoda Champenoise, tradițională în producerea acestei licori efervescente, fine, parfumate și care îți răsfață simțurile. Toate băuturile din această categorie produse în alte regiuni decât Champagne se numesc vin spumant.

Cea mai cunoscută marcă de șampanie din întreaga lume este Moët & Chandon, al cărei nume a devenit aproape sinonim al cuvântului “şampanie”. Caracterizată de originalitate şi inovaţie, Casa Moët & Chandon este cunoscută la nivel mondial pentru calitatea excepţională şi personalitatea de neegalat a şampaniei pe care o produce, fiind un simbol internaţional al succesului.

Cel mai faimos şi cel mai apreciat sortiment al Casei este Moët Brut Impérial, o şampanie clasică, sofisticată şi frumos echilibrată. În compoziţia şampaniei intră peste 100 de vinuri diferite, obţinute din struguri Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Paleta aromatică este una subtilă şi sofisticată, care împleteşte elegant tonuri florale, fructate, citrice şi influenţe de patiserie.

Șampanii apreciate de vedete internaționale

O altă șampanie simbol al excelenţei este și celebra Dom Perignon,  brand produs tot de Moët & Chandon. Fiecare lot Dom Perignon vintage are un caracter unic, iar în anii în care strugurii nu satisfac exigenţele Casei, aceasta nu lansează niciun produs pe piaţă, din dorinţa de a oferi consumatorilor doar sortimente de cea mai bună calitate, care susţin valorile brandului. Nu este de mirare de ce Dom Perignon este cea mai prestigioasă şampanie din lume şi lider al categoriei Prestige Cuvee, fiind apreciată de foarte multe vedete internaţionale.

O experienţă rafinată, pur franţuzească, oferă și șampaniile Gosset, răsplătite pentru calitate și stil cu numeroase premii de excelență din partea organismelor franceze de specialitate. Gosset Celebris Vintage 2007 Extra Brut este una dintre comorile cele mai de preţ ale Casei Gosset. Şampania îşi şlefuieşte caracterul într-o manieră exemplară în timpul celor 10 ani de maturare, astfel că atinge o maturitate plăcută, capătă structură şi complexitate şi dezvoltă o armonie aromatică inedită, centrată pe nuanţe fructate.

În funcție de preferințe și de buget, vă puteți delecta și cu alte sortimente de șampanie fină alături de cei dragi sau le puteți oferi în dar celor care merită toată aprecierea voastră, ținând cont că Revelionul este urmat de zile onomastice care merită sărbătorite așa cum se cuvine. Pentru a evita aglomerația din magazine și alegerile în grabă, vă puteți lăsa inspirați în alegerea șampaniei potrivite pentru orice ocazie de descrierile care însoțesc orice produs de pe site-urile magazinelor care comercializează băuturi alcoolice și care au în perioada sărbătorilor prețuri mici pentru mii de produse. Pe lângă gama variată de băuturi alcoolice originale 100%, cu prețuri accesibile, magazinele online asigură livrare rapidă, în una-doua zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate, și transport gratuit pentru comenzile care depășesc o anumită valoare. Alegeri inspirate și petrecere frumoasă!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare