HomeProiecte specialePagina de BusinessTop 5 sloturi pe care nu trebuie să le...

Top 5 sloturi pe care nu trebuie să le ratezi în 2021

Ești pasionat de jocurile de cazino? Atunci nu trebuie să ratezi noutățile anului 2021. Indiferent dacă ești începător sau veteran al sloturilor, te poți bucura de cele mai noi jocuri și poți profita de toate ofertele și bonusurile oferite de cazinourile online. Dacă ești în căutarea celor mai bune categorii de joc sloturi, ai ajuns unde trebuie. Am pregătit o listă a celor mai bune sloturi de care te poți bucura în 2021.

 

1. Satoshi's Secret

Primul joc de sloturi bitcoin care îți permite să descoperi lumea criptomonedelor. Nu doar tema jocului, ci și elementele inspirate din Matrix, fac acest joc unic. Slotul este, de altfel, primul joc oferit de Endorphina care are șase role și două jocuri bonus.

 

Patru simboluri bonus declanșează un joc de tranzacționare unic, care recompensează fiecare jucător cu capitalul deținut la început. Vei juca în siguranță și îți vei păstra victoria sau vei risca, vei investi banii pe o piață valutară și vei crește șansa de a multiplica capitalul? Trebuie să iei singur decizia.

 

Odată ce primești QWERTY pe role, vei începe să piratezi conturi bancare. Acest joc te provoacă să găsești cea mai bună strategie. Există 3 niveluri de protecție a contului cu sume diferite de bani.

 

Jocul are un RTP de 96% și oferă un simbol Wild și runde bonus.

[image image-id=”51881″ height=”400″ width=”400″ image-title=”Buffalo”]

2. Buffalo

Prezentând pădurile sălbatice pline de zăpadă din America de Nord, Buffalo Blitz este un slot video distractiv realizat de unul dintre cei mai mari dezvoltatori mondiali de software pentru cazinouri online, Playtech. Jocul are 6 role și 4.096 de modalități de câștig, iar combinațiile câștigătoare pot fi formate din simboluri identice pe role consecutive.

Acest slot cu tematică cu animale este încărcat de caracteristici bonus și simboluri speciale care facilitează câștiguri frecvente și sporesc plățile combinațiilor regulate. În plus, jucătorii pot câștiga până la 100 de rotiri gratuite, ceea ce este destul de rar pentru majoritatea sloturilor.

Cele 4.096 de modalități de a câștiga sunt active în orice moment, dar jucătorii pot ajusta dimensiunea pariului selectând valoarea preferată a monedei – diferite valențe sunt disponibile de la 0,01 monede la 2,00 monede.

 

3. Book of Pyramids

Bazat pe una dintre cele mai vechi teme din industria sloturilor, Egiptul Antic, Book of Pyramids este un slot video cu 5, role care poate fi redat cu până la 9 linii de plată active. A fost creat în grafică HD și funcționează fără probleme pe toate platformele desktop și mobile, în timp ce procentul de plată de 97,13% este unul dintre cele mai mari din industrie.

Slotul a fost proiectat de BGaming, subdiviziunea de dezvoltare al companiei de software SoftSwiss, care este responsabilă pentru crearea conținutului propriu al jocului. Setarea slotului, simbolurile de pe role și muzica de fundal aduc jucătorii în coridoarele întunecate și misterioase ale piramidelor egiptene.

Jocul este construit pe o structură de role de 5 × 3, iar jucătorilor li se permite să activeze de la 1 la 9 linii de plată și să joace slotul pentru doar 0,10 monede pe rotire. Cu un jackpot de 9.999 de ori mai mare decât pariul inițial și un RTP mare, Book of Pyramids promite câștiguri extraordinare în timp.

[image image-id=”51882″ height=”400″ width=”400″ image-title=”The”]

4. The Ninja  

Dacă ai văzut cel puțin unul dintre filmele de acțiune, care s-au bucurat de o popularitate copleșitoare în 1980, s-ar putea să îți dai seama că acestea s-au transformat într-o sursă de inspirație pentru slotul The Ninja. Acest joc cu 3 role și 20 de linii de plată spune povestea agenților secreți japonezi omonimi care au declanșat imaginația producătorului de software Endorphina.

Ninja le permite jucătorilor să arunce o privire asupra a patru dintre cei mai pricepuți spioni, care sunt gata să le arate diverse tehnici de luptă sofisticate sau modul în care practică spionajul. Ninja este un slot pe care nu trebuie să îl ratezi, datorită exploziei grafice 3D pe care o aduce în fața jucătorilor. 

 

5. Inferno

Când vine vorba de slotul Inferno, știi de la început că te vei bucura de nenumărate avantaje. Influența jucătorului este minimă asupra jocului. Cu cât joci mai mult, cu atât te familiarizezi cu jocul.Nu există rotiri gratuite, runde bonus sau simboluri Wild în joc. Dacă ești fanul sloturilor clasice, atunci Inferno este pentru tine. Dintre toate simbolurile din joc, steaua are valoarea cea mai mare valoare. Poate varia de la 10 la 10.000 de monede.

Doar două taste sunt folosite pentru a iniția jocul. Modul manual pornește rotirea o singură dată, în timp ce modul automat va conduce la o serie de rotiri pe roată. Gama de pariuri acceptate este una largă, variind de la 1 la 100. 

Începem anul cu o mulțime de sloturi noi. Încearcă sloturile din lista noastră și nu vei fi dezamăgit. Profită de toate beneficiile oferite de cazinourile online și dă drumul la distracție. Indiferent de ce alegi, nu uita să joci responsabil!

 

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare