S-a făcut dreptate: Sorin Oprescu ne operează din nou

de Nestor , 26 ianuarie 2016
S-a făcut dreptate: Sorin Oprescu ne operează din nou

Săptămâna a început cu veşti excelente pentru România: Sorin Oprescu s-a reîntors la Spitalul Universitar, gata să opereze din nou pe banii publicului. Deoarece observăm că multe voci se întreabă şi, mai ales, întreabă cu glas tare dacă vor mai exista pacienţi care să accepte să fie operaţi de Oprescu, am stat de vorbă chiar cu asemenea pacienţi. Noi vă prezentăm opiniile, voi le interpretaţi liber, că de-aia suntem într-o ţară democratică, unde urmăriţii penal sunt liberi şi cu drept de profesare:

Iliescu Ionel, pensionar: "Eu sunt încântat că dl Sorin Oprescu o să ne opereze iarăşi. M-am înscris la dânsu pe listă şi am speranţe că într-o lună la maxim o să ajung pe masă. Dânsu este un mare speciealist cum n-a mai văzut Româniea şi să ne mai lase procororii lu Băsescu şi Macovei cu insinuaţiile că cică conrupţie. Păi conrupţie mai a dreacu ca la ei nu s-a mai văzut egzact cum nu s-a mai văzut speciealist care să concoreze cu domnu Oprescu! Am vorbit pe persoană fizică cu dumnealui, m-a conzultat, crez că de microfoane, şi m-a asigurat că la dânsu nu merge cu plicuri. Astea e numa strâmbe băgate de concorenţii politici, cine stă să creadă aşa baliverne mincinoase?"

Frusina Hrebeniuc, Assistant Manager la secţia Maintenance a Spitalului Universitar: "I-am urat cu toţii bine ai revenit lu domnu coleg Oprescu, ba chear am plâns unii dintre noi mai slabi la sentiment, că ne-a lipsit mult un doctor de valoare adăogată ca dânsu. Io sunt fimeie de servici, da domnu Oprescu m-a tratat mereu ca p-o colegă a lu dânsu, parcă-l aud şi acuşica: «Ce faci Frusinico, iar speli pe jos cu clor, în plm?!» Deci io crez c-o să fie tare bine şi lumea o să se convingă că domnu Oprescu e nevinovat la cazier. Dacă o să vrea pacienţii să se opereze la dânsu? Păi doar prost ca noaptea să fii, care doctor mai cere plic când e deneaul pe el cu microscopu?!"

Nae Grădişteanu, medic: "Am fost o viaţă coleg cu marele chirurg Oprescu şi acum, când am mare nevoie de o operaţie, Dumnezeu a făcut ca domnia sa să fie din nou liber să-şi exercite profesiunea. Sunt chiar numărul unu pe lista viitorilor pacienţi. Aşa s-a nimerit, nu că ar fi contat calitatea de coleg sau colaborările mele cu colegi ai domniei sale din PSD, în domeniul medical, bineînţeles. N-am cunoscut în viaţă şi carieră un om mai cinstit, echilibrat şi dedicat meseriei. Acuzele de mită sunt pure speculaţii, invenţii ale celor care au vrut să-l înlăture pe primarul Oprescu prin mijloace oculte, deoarece la vot nu l-ar mai fi bătut nimeni până la apariţia autostrăzii suspendate!"

Tinel Ceia, şomer: "Doar să fiu tâmpit la cap să nu mă operez la un om care ştie cel mai bine el înseşi ce însemnează să fii bolnav la organism. Aţi văzut cu toţi câte bolejniţe suferea domnu Oprescu când l-a arestat ăia pe nemeritate: diobet, urcer, calcinom, tenziune, aritmicitate la inimă, colecterol, plus vreo trei cancere - la intistin, prostrată şi ce mai rămăsese din stomac. Un asemenea om ştie să aplece urechea sănătoasă la suferinţele de la pacienţi şi nu m-aş opera în ruptu capului la altcineva! Poate doar la colegu dânsului, parcă Solomon şi nu mai ştiu cum. Nu ştiţi, dânsu când o să fie liber să opereze?"

Nu insistăm şi cu celelalte declaraţii, credem că v-aţi lămurit deja: chirurgul Sorin Oprescu are opinia publică de partea sa, în unanimitate. Nu acelaşi lucru s-ar putea spune despre primarul Oprescu, care într-un sondaj privind participarea ipotetică la alegerile locale nu colectează decât ceva peste 60% din intenţiile de vot. Să ne mai întrebăm de ce este România un mare pacient neuropsihiatric, liber să dea cu bisturiul cum vrea el la alegeri?

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • Traiasca justitia romana!

  29 ianuarie 2016 17:10

  Dupa ce am vandut fabricile si uzinele, cred ca acum vom lua bani buni pe judecatorii romani. Sicilia ar importa cu miile!

  raspunde comentariului
 • Un rinichi pentru don profesor.

  29 ianuarie 2016 6:40

  Colegiul Medicilor nu are NIMIC DE SPUS in acest caz ? Spagarul neamului e lasat intre bolnavi ? Nu se va aplica metoda CINE NU PLATESTE PLEACA FARA RINICHI ? Rectoratul de la Medicina il va lasa sa profeseze ?

  raspunde comentariului
  • Cu Mertanu', promovezi anu'

   29 ianuarie 2016 10:26

   In fotografia de sus profesorul asteapta studentele la consultatii ??? Perfuzia e cu Viagra ?

   raspunde comentariului
 • gâga

  27 ianuarie 2016 21:46

  Eu zic ca ați vrut sa-i spuneți Sorin Operescu, dar ați făcut un typo

  raspunde comentariului
+