C-aşa-i în tenis: Ilie Năstase şi Traian Băsescu se vor bate cu Primăria pe masă

de Nestor , 09 februarie 2016
C-aşa-i în tenis: Ilie Năstase şi Traian Băsescu se vor bate cu Primăria pe masă

"Eu nu mi-am pus în gând să candidez la Primărie. Dacă Băsescu ar candida, atunci aş candida şi eu. Pentru că vreau să-l bat pe Băsescu. Cred, totuşi, că el nu va candida. M-am născut în Bucureşti, iubesc Bucureştiul". Declaraţia îi aparţine vestitului şi abilului politician român Ilie Năstase, Generalul (încă şi, probabil, pentru totdeauna al tenisului românesc). Tocmai când voiam să ne exprimăm dezamăgirea că o astfel de confruntare nu va avea loc, ne-au venit pe surse ştiri încurajatoare. Traian Băsescu a acceptat provocarea lui Ilie Năstase şi este gata să intre în cursă deoarece, conform unor mărturisiri făcute subordonaţilor din MP, şi-a dorit toată viaţa să-l bată pe Ilie Năstase. Suntem, evident, în posesia declaraţiilor de ultimă oră ale celor doi viitori adversari:

Colţul roşu, galben şi albastru, Ilie Năstase: "Sunt fericit că dl Băsescu a primit provocarea mea şi am început deja antrenamentul intens. Mănânc puţin, nu mai beau deloc, iar Brigitte & Co trebuie să se aştepte la întâlniri extrasportive doar în weekend. Vreau să-l bat pe Băsescu nu pentru că vreo 60% din România ar vrea să-l bată sub coordonarea antrenorilor Gâdea, Ciuvică şi Badea, ci fiindcă îmi aminteşte de fostul meu adversar Stan Smith. E adevărat că dl Băsescu este un pitic pe lângă Stan în ce priveşte statura fizică, dar îi seamănă bine la chelie şi mutra flegmatică. Am un avantaj pe care nu-l aveam în întâlnirile cu lălăul ăla nesuferit: dacă Smith nu înţelegea ce-i spuneam eu tot timpul despre mamă, nevastă şi toate femeile din viaţa lui, dl Băsescu va pricepe sigur tot ce-o să-i servesc despre doamna Udrea, că doar a fost marinar, umblat prin lume aproape tot cât mine. Arma mea favorită va fi lobul liftat pe care-l aruncam peste Stan din poignet de-l lăsam stană de piatră. La înălţimea lui Băsescu o să i-l dau şi cu efect invers, în aşa fel încât să-i aterizeze pe chelie. Nu mă aştept însă ca noul adversar să vină des la fileu ca Stan, văd că dumnealui preferă jocul de pe fundul terenului, pe Facebook, şi iese în faţă numai ca să-i enerveze pe cei mai iritabili, ca mine. Deci o să-l bat la zero cum nu l-a bătut nimeni până acum. Apropo, acum aţi înţeles de ce o băteam eu mereu la cap pe Halep, amatorilor?"

Colţul măr verde, Traian Băsescu: "În primul rând îmi exprim dezamăgirea c-am acceptat provocarea deoarece am crezut că-i vorba de Adrian Năstase. De dl politician Ilie Năstase nu am auzit nimic, cred că umblă prea mult pe stânga şi eu acolo nu mă bag din principiu. Pe tenismanul Ilie Năstase visez să-l bat de la finala Cupei Davis de la Bucureşti, când l-a bătut Smith în trei seturi de i-au mers fulgii şi toată naţiunea ar fi vrut să pună mâna pe domnia sa. Din păcate, cetăţenii au reuşit numai să-i zgârie maşina, că dl Năstase era bine protejat de autorităţile comuniste ale timpului, ca şi mine, de altfel. Nefericită este naţiunea asta dacă ajunge să vadă meciuri doar între foşti comunişti, aşa cum am declarat şi când m-am bătut cu tenismanul (în timpul liber, cu alde Blair) Adrian Năstase. În faţa lui Ilie Năstase o să am o tactică simplă şi eficientă 100%: umplu tribunele cu membre MP tinere şi sumar îmbrăcate, cu doar un măr verde în dreptul obiectivului pe care dl Năstase nu l-a ratat niciodată pe modelul ratărilor de la Wimbledon. Vă asigur că o să fiu ca şi singur pe teren, aşa cum am fost şi în cariera politică de unul singur în luptă cu toată lumea!"

Meciul va fi organizat de vechiul coechipier şi amic al lui Ilie Năstase, dl Ion Ţiriac, care va oferi pe banii săi după întrecere şi o vânătoare de ţinte sub formă de mistreţi din carton, pentru a nu mai fi acuzat de rele tratamente aplicate animalelor. La vânătoare va participa şi dl Remus Cernea, ocazie cu care mistreţii (atât cei aparţinând fondului cinegetic cât şi exemplarele din politica românească) vor fi declaraţi persoane nonumane, cu toate drepturile constituţionale prevăzute de lege.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+