HomeSocialCu Guvernul la instrucție

Cu Guvernul la instrucție

– Atențiune! Pentru onor, spre dreapta! Să trăiți, dle general Oprea!

– Continuați, continuați…mulțumesc, dle viceprim-ministru, v-ați însușit exemplar comandamentele. Luați loc, soldați…mă scuzați…dlor miniștri!

– Dle general, aveți pe masă toate rapoartele pentru ziua de azi, așteptăm ordinele dvs! Servim Patria!

– În regulă…nu v-am reținut numele, eram obișnuit cu dl căpitan Dragnea. E prima noastră ședință de Guvern și, așa cum am declarat presei, nici nu-mi doresc prea multe. Vreau ca dl colo…dl Prim-Ministru Ponta să revină cât mai repede pe această funcție care bate orice grad! Dom' lent Bănicioiu de la Infirmerie este aici?

– Prezent, dle general! Ordonați!

– Am citit ordinul dvs pe unitate cum că să se ieftinească medicamentele. Găsesc că-i o măsură bună, în spiritul celor inițiate de Comandantul Suprem, dl Victor Ponta. Dar care credeți că va fi impactul asupra colectărilor bugetare?

– Permiteți să raportez! Adică să-l citez pe Comandant, atunci când l-a neutralizat magistral la Cotroceni pe așa-zisul comandant Băsescu: ne descurcăm noi, dle general!

– Excelentă atitudine, demnă de un militar al Guvernului României! Nu trebuie să ezităm în fața greutăților, uniți le vom dovedi în luptă pe toate! Cei de la Finanțe au fost consultați?

– Raportez: cei de la Finanțe sunt mulțumiți numai când se scumpește ceva, în acord cu dușmanul nostru de clasă, FMI-ul masonic! Degeaba îi întrebăm, poate doar dacă vrem să ne mai facem ceva nervi guvernamentali!

– Dle ministru de Finanțe, ce aveți de spus?

– Dle general, eu…

– Ridicați-vă în picioare, vă rog! Vorbiți cu un general al Armatei Române, întâmplător și Prim-Ministru interimar al Patriei!

– Am înțeles, mă scuzați…eu…

– Acum puteți să luați loc, cu permisiunea mea! Raportați!

– Să trăiți…cum ziceam…eu am fost prea ocupat cu a doua extragere a Loteriei Fiscale și nu am studiat varianta propusă de dl Bănicioiu. Dar dacă e cu acordul dlui Ponta, nu poate fi decât excepțională!

– Bun, mă voi consulta personal și telefonic, pe linie securizată, cu dl Premier titular. Tot ați adus vorba, cum a rămas cu Loteria?

– Dacă permiteți, a rămas bine. Așa mi-a confirmat însuși dl Prim-Ministru. Preocupările domniei sale, în pofida situației medicale, pentru bunul mers al activității guvernamentale sunt demne de o medalie! Dvs hotărâți care!

– Din păcate, nu eu. E o sarcină în seama Președintelui și acum, că Președintele nu-i al nostru, ar cam trebui revizuită Constituția. Dl Iohannis are nepermise posibilități de a se amesteca în activitatea Guvernului! Ați văzut cum critică pe Facebook?

– Cine s-ar fi gândit, dle general, mai ales după prima confruntare electorală, că dl Ponta va ajunge să-și trateze meniscul la turci? Dacă lucrurile mergeau bine, fără amestec extern, dl Iohannis s-ar fi operat acum la Viena ca să amâne consultul de la DNA!

– Să nu intrăm în amănunte deranjante, zidurile au urechi, eu știu asta cel mai bine. Deci, cu Loteria?

– Aaa…da, Loteria va da maxim 100 de câștigători, ca să nu mai ia poporul praful de pe toba companiei. O să-i extragem cu turbosuflanta Loteriei de Stat, să nu existe dubii.

– Drepți!!! Am auzit eu bine? Cu turbosuflanta aia să nu existe îndoieli?! Păi eu joc de 20 de ani bani grei, că-mi permit din solde, și tot ăia din Galați câștigă mai mereu marele pot! I-aș aresta pe toți de acolo și-aș face vreo două canale ceaușiste cu ei! Că de împușcat nu-mi dau voie dictatorii din UE!

– Dle general, cu permisiunea dvs: ne luăm turbosuflantă proprie, ce mare lucru să organizăm o licitație, pe banii participanților? Clienții lor, finanțatorii noștri! Mâine dăm drumul planului de fezabilitate, în maxim o săptămână avem aparatul la cel mai bun preț posibil! Și așa la Loteria de Stat ar fi fost prea ieftin!

– De acord, faceți ce trebuie făcut. Văd într-un raport că se pune problema reducerii TVA la 19%. Cei din UE deja s-au exprimat critic, de parcă ar fi treaba lor bugetul României. Dle Teodorovici, ce măsuri compensatorii sunt preconizate pentru a atenua șocul fiscal?

– Sunt sigur, dle general, că se vor identifica toate măsurile de care vorbiți de către cei în măsură s-o facă.

– Păi dumneata ce treabă ai? Aia cu Loteria?!

– Cu Loteria, plus că trebuie să regândim într-un fel aplicarea impozitării bacșișului, nu putem renunța la idee. Este cea mai importantă posibilitate virtuală de la fanarioți încoace!

– Vă dau 48 de ore pentru regândire, altfel vă tai din soldă fără drept de apel! S-a înțeles?

– Am înțeles, să trăiți! Bine că mi-ați reamintit, n-am ridicat solda de ministru de la instalare! Cât o fi oare??

– Liber și la treabă! Deci acuma ascultați comanda la mine: contactați oamenii din Parlament și liniștiți-i cu modificarea Codului Penal! Nu văd necesitatea, constat că și așa sunt eliberați pe bandă rulantă condamnații după un stagiu cât TR-ul sau primul ciclu de armată pe vremuri. Ce-ar vrea domnii parlamentari, Cod Penal prin care să-i aresteze ei pe procurori? Dacă se face o mișcare gen, vă promit c-o să vă fiu Prim-Ministru interimar din partea celorlalți! Armata nu are coloratură politică, e doar de partea Poporului! S-a înțeles?

– 'Țeles, să trăiți! Permiteți…dl Ponta zicea exact invers, să urgentăm modificările…

– Dl Ponta spune multe, la Revoluție a strigat "Armata e cu noi!" și "Jos Iliescu!" Nu s-a împlinit niciuna, ascultați-mă pe mine, care-am fost bodyguard la Miron Cozma! Acum plec la o strategie cu interimarul de la Cotroceni. Vrea cineva ceva de acolo, o napolitană sau o carte cu autograf?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare