Cu presa-n gură (VI)

de Florin Blăgoi , 29 noiembrie 2015
Cu presa-n gură (VI)


Dacă pe europeni corect-politicul nu-i lasă să-şi vadă singuri bubele din cap, i-a lămurit martirul Abdelhamid Abaaoud: individul se minuna de uşurinţa cu care a intrat în spaţiul european, unde avea de gând să organizeze un festival al atentatelor. Deocamdată, valuri de tinerei musulmani hălăduiesc în voie pe şoselele balcanice, încercând să se urce pe orice mijloc de transport cu direcţie spre sânul Maicii Merkel. Propunem ca toţi românaşii care-şi mai spun pe Facebook "Nelu Schengen Popescu" să treacă la "Nelu Merkel Popescu", în cinstea Europei ce ne-a ţinut în afara pericolului ca Daciada musulmană cu artificii la metrou a lui Băsescu să se adeverească.

După ce, iniţial, s-a cocoşit că nimeni nu-i încalcă lui pentru 16 secunde spaţiul sacru şi aerian, Erdoğan a îndulcit cu puţină sarailie tonul faţă de Rusia. Care, prin Tătucul Putin, cu o ură neîmpăcată a dictat din barbă sancţiuni economice la adresa neootomanilor din Ankara: embargo asupra anumitor bunuri şi interzicerea prelungirii contractelor de muncă ale turcilor detaşaţi în Rusia. La pachet, turiştii ruşi sunt sfătuiţi părinteşte să nu mai bea raki pe meleaguri turceşti. Nu ştim dacă şi balerinele rusoaice nu vor mai dansa pe banii başkanilor, unde oricum se luptau cu embargoul neoficial al româncelor talentate şi ieftine.

Dragnea a declarat că îşi doreşte scoaterea din Constituţie a dreptului Parlamentului de a aproba sau respinge urmărirea penală a unui ales, chestie care domniei sale îi "face rău fizic". Păi asta îi face mult rău fizic poporului de multă vreme, ca să nu mai vorbim de greaţa provocată prin neaplicarea rezultatelor referendumului înjumătăţitor al parlamentarilor. E bine că s-a observat fenomenul, mai ales că vine din partea unuia care nu mai are nevoie să fie uns cu mirul imunităţii. Poate băgăm în Constituţie şi confiscarea extinsă a averilor, care le făcea rău de avion tuturor pentru că venea de la un duşman al României precum Monica Macovei.

Bute a pierdut eroic ultima şansă de a redeveni campion mondial şi, în pofida declaraţiilor de revenire, e cazul să se retragă la gura sobei, unde număratul bursei de 1,5 milioane dolari nu-i de colea. Să-i mulţumim pentru ce a făcut şi să ne pregătim pentru revanşa anuală a altor doi româno-canadieni luptători, fiecare pe meterezele lui: Hruşcă şi Doru Octavian Dumitru. Primul ne va reaminti încă o dată că leru-i ler, oricât ar fi de ger, iar al doilea ne va demonstra că rămâne acelaşi puternic al lui Garcea challenger. Să ne pregătim şi noi, unii de plâns, alţii tot de plâns - din cauza muşcăturilor de râs.

Incendiu după incendiu în România; dacă nouă nu ne dau alţii foc, ne punem singuri prin neglijenţă şi nepăsare faţă de reguli. Hotelul Histria din Mamaia al lui George Bosânceanu, afacerist de renume al locului, a ars timp de 5 ore. A fost tot o pedeapsă de la Dumnezeu pentru că acolo, în trecut, patronul a executat fără autorizaţie etajarea şi masardarea, adăugând structuri din lemn, printre care nişte tradiţionale foişoare, totul ornamentat cu branşamente ilegale la reţeaua electrică. În plus, locaţia fusese amenajată pentru ca nişte fete sârguincioase să-şi desfăşoare activităţile satanice, cu profit în buzunarul peştilor…pardon…investitorilor români adevăraţi. Deşi a fost arestat de două ori pentru motivele menţionate, Bosânceanu n-a stat în rezervă decât pe timpul rezervat celor două mandate de arestare, ieşind de acolo mai spălat, mai curat şi perfect pentru famiglia noastră.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+