Brandul Tsipras face toţi banii

de Nestor , 09 iulie 2015

 

Deşi extremist pe stânga şi anticapitalist, palicarului Tsipras îi merg bine afacerile cu numele propriu, şi asta fără să fie naţionalist. O companie turcă a achiziţionat drepturile comerciale asupra folosirii numelui Tsipras. Nu se ştie deocamdată cu exactitate la ce va fi utilizat brandul; se presupune c-ar fi vorba de tricouri cu chipul vârfului de atac grec pe pieptul herculean. Avem şi noi, ca tot românul, nişte idei în privinţa valorificării, pe care le oferim prietenilor turci ieftin - o bragă şi o porţie de rahat turcesc, cu apă simplă:

1. Marcă de chiloţi Tsipras, cu push-up şi multă vată în faţă, pentru impresie. Chiar dacă, după posibilul faliment grecesc, originalul elen ar avea nevoie de pamperşi bine dotaţi şi cu mare putere de absorbţie.

2. Şapcă Tsipras, roşie şi cu Che Guevara la spate. Se va vinde excelent în Grecia, pentru ca elenii care-şi vor căuta de muncă în Germania să le arunce în curtea lui Merkel însoţite de "Ieşi afară, javră financiară!"

3. Pijama Tsipras, confecţionată pentru bugetarii greci obişnuiţi să folosească echipamentul în perioada orară 14-17, când tot angajatul Statului Grec ia masa şi se odihneşte după efortul depus anterior, între 11-14. Va fi imprimată cu fluturaşi de salariu conţinând sporurile acum amintire din cauza dictaturii UE, cum ar fi "sporul pentru folosirea restaurantului la locul de muncă."

4. Maieu Tsipras, cu logo-ul "Suck me, I'm famous" şi care va fi purtat cu mare succes la mitingurile stângii europene, alături de o bere Mythos în mână. Se va evita combinarea cu bere germană, prea amară pentru gustul fin al spărgătorilor de farfurii capitaliste.

5. Mănuşi Tsipras, denumite şi "Referendum", prin care poţi să manipulezi tot ce vrea cariatida ta fără să laşi amprente inestetice. Urmează a fi vândute numai în varianta pentru mâna stângă, cea care nu se foloseşte niciodată la încheierea unui acord.

6. Fular Tsipras, destinat înlocuirii mult prea scumpului model Burberry preferat de socialiştii de pretutindeni. Se va evita de către purtători combinarea cu glonţul în gât, fiind conceput chiar ca un glonţ în gât plătit nechinezeşte, de alţii.

7. Batistă Tsipras, vărgată şi cu "OXI" imprimat pe ambele feţe. Model ce se preconizează a repurta un succes colosal în rândurile tot mai numeroşilor eurosceptici rămaşi datori, dornici să fluture batista către UE, în gările din Strasbourg şi Bruxelles.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+