Ilie Năstase trage cu racheta Patriot

de Nestor , 06 aprilie 2015

Ilie Năstase este din nou supărat pe Halep, după decizia acesteia de a nu juca în Fed Cup: "N-aş vrea să comentez mai multe, dar nu e normal. Întrebaţi-o pe Halep de ce nu vrea să joace pentru România. Nu vreau să spun mai multe, dar să ne lămurească de ce se duce la Stuttgart şi nu joacă la Fed Cup. Eu m-aş fi dus să evoluez pentru Cupa Davis, pentru ţara mea, ea merge la Stuttgart".

Toate bune și frumoase, are dreptate dl Ilie Năstase; a-ți reprezenta țara ar trebui să fie o prioritate pentru orice sportiv și interesul pecuniar să treacă pe planul doi, ca în vremurile de aur ale sportului fără sume înfricoșătoare. Dar ne amintim că, nu de mult, nea Ilie de la sculăria Parlamentului declara pe persoană fizică așa: "O să cer bani României pentru că mi-au luat toți banii de la Cupa Davis la meciurile cu America. S-au televizat, au fost milioane de dolari. Eu n-am văzut niciodată acești bani. E o idee bună să dau în judecată România (...) Nu pot să spun că am fost patriot. Fiecare joacă pentru el și dacă face bine și României cu atât mai bine. Mi-e greu să cred că cineva poate fi patriot".

Iar zice bine Ilie Năstase: sportivul trebuie plătit corespunzător pentru prestația sportivă. Poate că ar fi o idee bună ca actualul senator să returneze Statului uniforma și pensia de general din garderob, dumnealui având legătură cu Armata Română cum avem noi cu lobul liftat pe vremuri de artileristul Năstase. În rest, Năstase și Halep au amândoi dreptate. Tenisul e un sport individual în care faci bine ca să nu fie rău și, dacă iese de-o statuie colaterală, cu-atât mai bine Țării și ție cu-atât mai bine.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • adi

  07 aprilie 2015 19:30

  Ghinionul Simonei e ca am picat cu Canada, si mai rau, desi s-a tras la sorti, puteam juca la noi. Daca era prin Europa se ducea si gata. Se putea si mai rau, e adevarat, sa jucam cu Australia! Dar puteam pica si cu Italia

  raspunde comentariului
 • ion

  06 aprilie 2015 20:37

  Domnule senator ,am vazut ca e la moda sa te dai cu mir.Ce zici ,nu incerci?poate iti da ROMANIA MUNTII APUSENI !?NUu atat pentru tenis cat pentru intelepciunea...

  raspunde comentariului
+