HomeSocialPrins Pol, prins cu Potul mare la masa verde...

Prins Pol, prins cu Potul mare la masa verde a României

Prins Pol de România, cunoscut și ca Paul de Hohenzollern, este un cetățean român autentic, în pofida limbii franglezo-române utilizate. Adică e prinț autentificat pe ușa din spate, nerecunoscut de Casa Regală decât ca vrednic urmaș al unei labe în doi a lui Carol al II-lea, cu urmări genetice nedorite în familie. Ca să fie român întreg, cum se pretinde, numitul Paul Philippe a venit și el în țărișoară la prăduială, că doar nu era s-o lase pe violată doar în seama comuniștilor reconvertiți. Dumnealui cere de la Statul Român cam vreo jumătate de miliard în euroi – clădiri, terenuri şi ce s-o mai găsi prin inventar. Așa că acuzațiile aduse acum de către DNA înaltei fețe regale, pentru un mizilic de 30.000 de hectare teren forestier, sunt aproape un fapt de lezmajestate.

Situația se arată de natură să-l încurce până și pe Gâdea: Prinsul e preferatul lui Băsescu în fața ramurii regale autentice, juniorul Carol Ferdinand găsindu-și nașul în persoana antiregalistului Traian. E greu să spui că DNA este băsistă când se leagă de Prins Pol; dar sarcinile de serviciu cer ca procurorii să fie musai băsiști în acuzațiile aduse lui Sârbu și Hrebenciuc. Soluția ar fi ca Băsescu să fie scos drept un perfid antimonarhist, care cu o mână te nășește iar cu cealaltă, pe la spate, te belește. Mai vedem noi ce iese la Sinteză, că Mihăiță o fi fost între timp la vorbitor să-i traseze Profesorul direcția. 

În ce-o privește pe Printzesa Lia, jarteluța căsătorită din dragoste cu un avocat superbogat și mai în vârstă cu 42 de ani, am zice doar atât: fată, dacă ai luat 15.000.000 de dolari la divorț, ce mai cauți, fă, în munții noștri?! A, uitasem: Lia Georgia este și ea româncă pe jumătate și s-a întors acasă ca să fure. Să vă mai spunem pe cine o să voteze acuzații din dosar în noiembrie, sau preferați s-o aflați tot de la gâdele neacoperit?

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare