HomeSocialD'ale cetateanuluiAcademia Caţavencu & Baba Vanga confirmă: Noul Mesia s-a...

Academia Caţavencu & Baba Vanga confirmă: Noul Mesia s-a născut în România

Conform tradiţiei româneşti postrevoluţionare, la începutul fiecărui an apar în presă profeţiile care stabilesc, cu o marjă de eroare de cel mult 3%, ce se va întâmpla în noul an dăruit nouă de Universul bunului Dumnezeu. De regulă, Apocalipsa ce nu lipseşte niciodată din prognostic va aduce sfârşitul lumii, cu o excepţie în dreptul României deoarece se ştie de la Sundar Singh încoace că teritoriul vechii Dacii va deveni noul Ierusalim. În afara tocmai menţionatului Singh, la loc de cinste sunt profeţiile lui Nostradamus şi, îndeosebi, ale mult mai cunoscutei Baba Vanga. Privitor la Nostradamus, lucrurile sunt niţeluş mai complicate, toate profeţiile sale fiind desluşite doar după ce s-au petrecut evenimentele vizate, niciodată anterior – ca să ştie tot mapamondul cum să ia măsuri de prevenire. Baba Vanga, ca om simplu şi din popor atât cât a trăit pe Pământ, a emis însă previziuni precise, cu subiect şi predicat, mult superioare catrenelor enigmistice ale lui Nostradamus, despre care ar fi unele indicii că însuşi autorul lor avea dificultăţi în a le interpreta a doua zi după scriere.

Lăsăm deoparte Apocalipsele alocate celorlalţi, pe noi ne interesează scumpa noastră ţărişoară şi ce îi pregătesc astrele pe 2016. Aparţinând poporului bulgar frate nu doar pe vremea comunismului, dar şi acum când mergem braţ la braţ prin UE, Schengen şi MCV-uri, Baba Vanga a fost chiar mai generoasă decât fratele indian Singh, cel care ne-a plasat în sarcină lumina Noului Ierusalim: „În bucuria acestei lumi, în România va fi ACELA care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti dintr-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, până când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa și Focul îl vor ajuta". Aşa a glăsuit Baba Vanga despre un Mesia dăruit lumii dinspre România. Vorbele ei au fost consemnate în anale cu claritate, deşi Baba Vanga n-a vorbit niciodată (din cauza unui handicap dobândit la naştere), sunetele neinteligibile emise de ea fiind transformate în profeţii de traducători specializaţi.

Comisia de Reevaluare a Astrologiei, Numerologiei şi Prezicătoriei aparţinând Academiei Caţavencu a vrut să afle din timp numele acestui Mesia şi dacă acţiunile sale providenţiale se vor manifesta plenar în 2016. Răspunsul e pozitiv şi suntem în măsură să comunicăm întregii ţări: Da, Fraţi Români, Mesia trăieşte în România şi anul în curs va fi Timpul său mult aşteptat de credincioşii acestui pământ! Îl dezvăluim aici în premieră naţională, europeană şi mondială, şi-i mulţumim Babei Vanga că n-a uitat niciodată de strămoşeasca frăţie româno-bulgară, iniţiată încă din vremurile când fraţii Petru şi Asan, cu sprijinul fraţilor cumani, puneau bazele Ţaratului Vlaho-Bulgar. Că Petru şi Asan au fost vlahi/români adevăraţi este astăzi un fapt de netăgăduit deoarece ambii au sfârşit tradiţional româneşte, asasinaţi de proprii boieri. Veşnica lor pomenire, să rămânem aşadar la chestiunea zilei: Mesia din România.

Ei bine, stimaţi compatrioţi, nu-i deloc cazul să vă aşteptaţi la un nume de răsunet în viaţa socială – Cristi Borcea, Minune, Salam, gen. Mesia identificat de noi fără nicio marjă de eroare este acum complet necunoscut publicului. Ni se pare normal să fie aşa, pentru că şi primul Mesia a fost un anonim la început, activând ca şi tâmplar oarecare în localitatea de domiciliu. El (Noul) este cetăţean al unei comune dunărene din apropierea Giurgiului, nu dăm numele fiindcă nu dorim să provocăm pelerinaje neautorizate de BOR şi necazuri omului ales. Mesia este cunoscut în satul său sub numele de Sache Berebună, poreclit de concetăţeni "Semafor". Şi-a transformat numele în poreclă şi porecla în renume de când a protestat în faţa primăriei, deghizat în semafor emiţând tricolor (roşu, galben şi albastru), contra refuzului primarului de a amplasa un semafor în sat. A fost şi primul său succes mesianic, primarul acceptând după o săptămână de protest propunerea lui Sache. S-a achiziţionat, prin încredinţare directă sub formă de licitaţie câştigată de firma fratelui primarului, un semafor vechi bulgăresc, la preţul a 20 semafoare de ultimă generaţie din Manhattan. Iniţiativa lui Sache a fost apreciată apoi laudativ de chiar primarul reticent, în curtea căruia au apărut primele semne ale ridicării standardului locativ până la cote acceptabile pentru un primar de ţară din ţara România.

Ca să înţelegeţi de ce l-am identificat pe Sache drept Noul Mesia, câteva revelaţii necesare: în primul rând, profeţia Babei Vanga menţionează înălţarea mesianicului românesc pe timpul unei depopulări a Europei, pe care liderii europeni vor încerca s-o compenseze prin atragerea a milioane de migranţi. România, spune Baba, va fi ocrotită de asemenea fenomene, iar apariţia lui Mesia român va aduce lumina, prin exemplul personal, în capetele politicienilor europeni care cred că migranţii respectivi vin ca să pună umărul la redresarea economică a continentului. Şi acum faptele: satul lui Sache, aflat pe malul Dunării, a fost considerat de grupări migraţioniste (mai slab informate şi care nu auziseră despre România) ca un punct ideal de trecere a graniţei. Respectivii citiseră prin ziare că pe aceste locuri este conducător cineva cu numele Iohannis şi erau convinşi că-i vorba despre un teritoriu aflat sub administraţie germană. Trecând Dunărea noaptea şi pe furiş, grupurile pomenite au ajuns invariabil în zona semaforului instalat la răspântia principală. Sache Berebună obişnuieşte, deghizat tot în semafor, să-l păzească în fiecare noapte, pentru a nu fi sustras de unii cetăţeni deranjaţi că semaforul intră zilnic în contradicţie cu circulaţia lor în căruţe. La vederea semaforului fix (dotat cu o cruce de preotul local la inaugurare) şi, mai ales, a celui mobil patrulând cu bâta în mână migranţii au fost înspăimântaţi şi s-au retras peste Dunăre în dezordine, ca oştile turceşti urmărite de ghiaurii lui Mihai în bătălia de la Giurgiu. România, exact cum a prezis Baba Vanga, a fost ferită astfel de valurile invazioniste şi va fi şi pe viitor, asta deoarece intruşii fugiţi au răspândit printre ai lor informaţia că legenda cu Ţara lui Dracula are fundamente întemeiate.

O altă acţiune a lui Sache îndreptată împotriva destabilizării ţării s-a petrecut recent, în lăcaşul bisericii din localitate. Doi cetăţeni de acelaşi sex (bărbătesc), în cârdăşie cu preotul Ghiţă, au intenţionat să organizeze ilegal prima căsătorie corect-politică din România, între ei. Evenimentul a avut loc sub protecţia întunericului nocturn, când toată lumea dormea. Cu excepţia lui Sache, evident, care îşi făcea rondul de la semafor, ca semafor. Iniţial, Berebună nu a înţeles rostul ceremoniei desfăşurate în biserică şi a încercat să participe în calitate de invitat neinvitat, oferindu-se să introducă un dar de 5 lei în cutia milei. Abia când a observat barba miresei a înţeles ce se petrecea şi a dat alarma, la auzul căreia românii din sat, ca toţi românii, s-au făcut că dorm. Sache s-a văzut nevoit să intervină de unul singur, altoindu-l cu bâta pe mire, târând mireasa de barbă şi ciomăgind gospodăreşte invitaţii. Însuşi preotul Ghiţă n-a scăpat fără câteva vânătăi, doar refugierea în altar ferindu-l de consecinţe mai contondente. Sache a fost sărbătorit ca un erou local a doua zi de către consăteni, când aceştia au simulat trezirea din cauza hărmălaiei.

E sigur că la alegerile din acest an Sache îl va spulbera pe primarul actual. După ce va umple satul de semafoare, automate, bancomate şi alte moderne deziderate el va fi privit ca un adevărat Mesia şi adus de politicieni la Bucureşti, aşa cum s-a procedat, din eroare, cu fals-mesianicul luteran Iohannis. Sache Berebună va transforma România în Noul Ierusalim aşteptat de toţi cetăţenii ei, indiferent de religie, naţionalitate sau sex. Iată cum o babă bulgăroaică oarbă şi semi-mută a dus mai departe adevărul despre noi revelat de un indian dispărut fără urmă; chiar dacă unii cred că dispariţia lui Singh ar fi avut loc pe timpul unei vizite în România din nişte cauze pământene şi specifice, noi suntem siguri că, alături de Baba Vanga, veghează mereu din înalturi destinul unei ţări mesianice. Slavă, cinste şi mărire lui Sache Semafor, Mesia cel Român şi al Lumii salvator!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare