10 impresii de la Congresul PPE de la București

de Radu Uszkai , 19 octombrie 2012
USZKAI SAN

  1. Băse e scund. Al naibii de scund!
  2. Ioan Ghișe nu e doar un bufon. El chiar nu are toți boii acasă.
  3. O fi adevărat că gura bate fundul, dar Merkel e în stare să bată și gura care bate fundul.
  4. Somonul afumat și sucul de portocale au un gust mai bun atunci când sunt moca. Mulțumesc, Frau Merkel! Bogdaproste!
  5. Organizarea, pe alocuri, a fost tipic românească. Voiai să fumezi? Nicio problemă, puteai s-o faci peste tot. În plus, am și eu o dorință, destul de mică, zic: vreau și eu să văd cândva, într-o zi, un eveniment internațional major la care hostessele să nu fie îmbrăcate în ii ori înfășurate în tricolor. Există viață și după călușari.
  6. Aș vrea un premier ca Donald Tusk! A avut, de departe, cel mai mișto discurs de acolo.
  7. Casa Poporului ar trebui dărâmată cât mai curând. E o hidoșenie colosală. Sau, măcar, transformată în bordel, pentru că e populată cu mulți băieți și fete mai perverși decât Floarea Leonida.
  8. Oamenii care se ocupau cu paza parcă au fost aleși pe sprânceană. Criteriu? Cum poți arăta cât mai mult a pușcăriaș.
  9. Elena Udrea arată mai bine în realitate decât pe sticlă. În sfârșit, am înțeles și eu chestia aia cu TV-ul care pune pe tine vreo 10 kile. Bașca, chestia asta cu blondele în partidele conservatoare e un adevărat trend în Europa, toți aveau Elenele lor.
  10. Puzderia de jurnaliste de Spania, prezente la centrul de presă, m-au ajutat să am o revelație: nici mort-copt n-aș vrea să mă trezesc legat la ochi, în pat, într-o dimineață, alături de una dintre ele. M-aș simți că nenea ăla din reclama la Bergenbier de acum ceva vreme.
Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+