Aceşti anormali care ne conduc

de Spartakus , 18 iunie 2015
Aceşti anormali care ne conduc

Un guşat dintre aceia care dau câte o limbă, şi-l aleg drept naş pe Ponta şi-a lor viaţă li se schimbă, a ţinut să demonstreze şoşonarilor, asistaţilor, spălaţilor pe creier, pulimii care l-a votat, în general, că face cu jet în capul lor şi că, pentru el, deputatul, ei nu sunt decât nişte untermenschen, nişte paria, nişte neica-nimeni fără importanţă. Întrebat de ziarişti de ce şi-a votat pensie specială, deputatul Manolache şi-a dat peste cap bulbucaţii ochi de broască şi a glăsuit, din înalturi: “Eu cred că nu putem să punem egalitate între un demnitar, înalt funcţionar public, care are o răspundere extraordinară şi un cetăţean normal, fie el muncitor, inginer, medic, şamd”.

Cu alte cuvinte, acest anormal cu ochi albaştri, dovada vie că orice absolvent al Academiei de Poliţie are în servietă snopul de praz şi pulanul de miliţian, crede că în România există două categorii de oameni: ăia ca el, graşi, raşi, tunşi şi demnitari, care au o răspundere extraordinară şi trebuie plătiţi ca atare, şi restul, pleava, care, oricât ar fi de inteligenţi, de olimpici şi de inventatori de geniu, nu trebuie să primească prea mulţi bani - eventual să ia doar cât să nu moară de foame. Păi e şi normal, ştiţi câtă răspundere are un parlamentar când sforăie şi trage pârţuri în Senat sau la Cameră? Enormă, nu orice fiinţă poate sforăi ca el. Nu mai zic de biluţele din nas, care trebuie făcute perfect, rotunde ca sculpturile lui Brâncuşi, pentru că altfel ar tulbura armonia celestă a acestui lăcaş de înţelepciune numit Palatul Parlamentului.

Pe când un medic care operează pe creier, ce răspundere are? Niciuna. Un profesor care educă mii de copii n-are nicio grijă. Un muncitor de la o hidrocentrală, un Dorel de la RENEL, care poate lăsa un oraş întreg în beznă, unul de la DISTRIGAZ, care poate să ne facă pe toţi îngeraşi, credeţi că au vreo răspundere? Ei, aş! N-au nimic. Singurii oameni care muncesc şi au răspunderi şi responabilităţi în ţara asta sunt demnitarii.

E adevărat că anormalul Marius Manolache n-a muncit absolut nimic de când e demnitar şi, în afară de jurământul de la început de mandat, n-a mai scot un cuvinţel în plen. Dar ce contează? Omul tace şi face. Şi face, nu glumă: dintr-un venit de 100.000 de lei îşi permite să plătească la bancă datorii de 300.000 de euro. De unde? Din ce? Ce întrebări puerile… Nu v-a spus chiar el că nu e normal? E de-a dreptul paranormal, şi de-aia ANI, ANAF şi DNA nici nu-l iau la întrebări, că pe ăştia care transformă nisipul în aur nu trebuie să-i superi.

Sper ca în 2016, cretineţii care au votat acest specimen anormal şi paranormal să caşte bine ochii la buletinul de vot şi să nu mai pună ştampila tot pe guşatul arogant Manolache, să voteze măcar un om normal, aşa, ca ei. Şi mai sper ca DNA să lămurească odată sursa averii anomaliilor cu pensii grase din Parlament şi să-i trimită pe toţi la pension, la Rahova, Jilava. Că şi acolo anormalii care ne conduc vor avea o răspundere extraordinară: să fie atenţi să doarmă cu curul lipit de perete şi cu gura închisă.

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

 • catyo

  19 iunie 2015 9:25

  Spartakus, e un tur de forta sa retii numele acestui specimen, nu merita efortul. E un parazit intestinal, un limbric, o tenie. Si ar fi ridicol sa te duci la medic si sa-i spui Dom' doctor, am o tenie in intestine, o cheama Elena, sau Paula sau, dupa caz, Manolache. Nu, ii spui pur si simplu sa-ti dea ceva ca sa o elimini prin defecare. Parlamentul Romaniei are nevoie acuta de o portie masiva de coprol ca sa defecheze si sa scape de parazitii care il compun.

  raspunde comentariului
 • oana

  18 iunie 2015 17:27

  Sa-i lasam sa-si savureze victoria caci nu se exista sa nu vina alt Parlament, NORMAL, care sa anuleze aceasta pensioara de zahartimpul probabil probabilitate sa ploua cu bani in BUGET este zerooo.

  raspunde comentariului
 • Paul

  18 iunie 2015 13:50

  Pe unde oare or fi "cretineii " ? Ca daca-i intrebi acum pe toti, la unison vor spune ca n-au votat PSD !Parca am fi condamnati sa fim condusi de " gusati " .Nu stiu, poate ar fi bine sa trimiteti exemplare gratuite la sate, ca sa citeasca si cei de-acolo.Nu conteaza un anume cotidian, orice numai sa poata lumea sa afle de nenorocitii astia.Tot ce este gratis se va da ca painea calda, asa ca vor lua ziarele, macar ca impacheteaza ceva cu ele.

  raspunde comentariului
 • ilidia

  18 iunie 2015 9:30
+