HomeSocialAi intra prin alunecare la mama lui Chiricheș?

Ai intra prin alunecare la mama lui Chiricheș?

Prezent în tribune la un oarecare meci de fotbal, Steaua – Dinamo Tbilisi, n-am putut să nu mă întreb de ce:

1. Pe ei pe mama lor – te uiți la fața lui Tănase, Chiricheș, Boubacar (e de la Dinamo Buc., știu) și alții și te întrebi sincer „bă, mă-sa chiar merită s-o viziteze tot stadionul?”. Ce fetișist dubios a lansat moda asta? C-am verificat pe internet și nu există decât „MILF”, „GILF” și „Soccer Moms”. Cu toate astea, la cum evoluează siturile de filme porno nu mă mir dacă-n curând o să văd pe youporn/redtube secțiunea „Mame De Fotbaliști din Liga I I`d Like To Fuck – MFLIILTF”. Și un motiv mult mai bun e faptul că n-ai vrea niciodată să-ți spună Claudiu Răducanu sau alt geniu fotbalistic „tată”.

2. Cine nu sare… – de ce aș vrea să vin la stadion și să fac eu mișcare? O să-mi spuneți că-i vorba de pasiune, te miști, arăți devotamentul pentru echipă. Tocmai am băgat X sumă de bani în portofelul lor prin achiziționarea biletului, și conform punctului 1, le-am lăsat și mamele în pace. Ce mai vor de la mine? Am venit pe stadion doar pentru că stau în garsonieră și nu-mi pot invita toți prietenii să vedem meciul la TV. Dac-o ținem în ritmul ăsta o să scandăm și „cine nu intră pe teren și nu dă gol…”, și-o să fie penibil precum cei care se duc la concerte și țin morțiș să cânte mai tare și mai prost ca artistul de pe scenă.

3. Domn` arbitru, a fost henț! – ești pătimaș, trăiești partida cu intensitate și din tribune crezi că le vezi pe toate. Tu și specialiștii de la GSP/Digi/Dolce. Să-ți mai exprimi părerea cu patos despre ce se întâmplă pe gazon atunci când arbitrul o să fluiere și-o să spună „stați puțin. Ce? Băi, eu n-am văzut henț în careu, dar e un domn în tribune, sus, pe ultimul rând, care zice că a fost. Îmi cer scuze. 11 metri!”.

P.S. – să nu credeți că sunt împotriva fenomenului fotbalistic și nu-mi place nimic la sportul ăsta: ador victoriile echipelor mici, lufturile vedetelor, patronii anonimi, suporterițele care nu se îmbracă precum niște panarame ieftine, galeriile care se bat până uită cu echipe țin și faptul că-ncepe să interzică sămânța pe stadion.

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare