HomeSocialAlegeri 2014: Propunerile echipei lui Ponta pentru dezbaterea televizată

Alegeri 2014: Propunerile echipei lui Ponta pentru dezbaterea televizată

 

Echipele de campanie ale celor doi candidați prezidențiali nu se înțeleg asupra locației viitoarei dezbateri televizate între concurenți. După ce Ponta s-a arătat reticent față de propunerea lui Băsescu de utilizare a Palatului Cotroceni, stafful său a prezentat variantele proprii:

1. Sediul România TV sau Antena 3, unde moderatorii sunt cunoscuți prin obiectivitate, probitate jurnalistică și echidistanță politică. Răzvan Dumitrescu chiar a promis că va face toate eforturile să nu-l dea afară pe Iohannis din emisiune, iar Mihai Gâdea va prezenta dovezile traficului de copii după terminarea întâlnirii.

2. Biroul din sediul MApN folosit de Prim-Ministrul Ponta, considerându-se că existența microfoanelor plasate de Băsescu și nedetectate încă va asigura o acustică impecabilă.

3. Piața Victoriei, pe care Băsescu a invocat-o ca să dea țeapă poporului, promițându-i mincinos că va trăi bine prin tragerea în țeapă, lunar, a boierilor pedeliști prinși cu mâna în vistieria bugetului.

4. Reședința lui Adrian Năstase de la Cornu, oferită de proprietar contra unei sume modice, echivalentă Tizianului pe care nu și-a mai permis să-l plătească din cauza persecuției politice. Deși crescătoria de găini nu este funcțională de mult timp, găinarul Iohannis se va simți excelent în locație și nu va putea pretexta vreun dezavantaj planificat.

5. Ruinele dacice de la Orăștie, vizitate deseori de Ponta când vrea să reîntâlnească spiritul strămoșilor săi daci. Se va vedea clar cine e românul adevărat, evenimentul beneficiind și de un live-text pe pagina de Facebook a Premierului.

6. Primăria din Craiova, unde calitatea transmisiei va fi garantată de Olguța Vasilescu prin verificarea personală a tuturor microfoanelor ambientale. Neutralitatea va fi una desăvârșită, Olguța neavând obiecții la adresa microfonului lui Iohannis și nici, precum colega Gabriela Firea, legate de faptul că acesta nu face copii.

7. Sala Sporturilor din Constanța, cu public asigurat de domnul primar Mazăre, urmând ca edilul să supravegheze bunul mers din șalupa personală, ancorată pe un automobil de epocă din colecția particulară. Gigacaloria constănțeană, deși cea mai scumpă din țară, va pune și ea umărul la reușită și asigurarea condițiilor climatice necesare asistenței în bikini.

8. Moșia de la Nana, pe care PSD-ul are informații că Iohannis a vizitat-o deseori sub acoperire, fiind, așadar, obișnuit cu amplasamentul. Domnul Ponta nu are reticențe a-și întâlni adversarii pe terenul acestora, dânsul neprezentându-se la meciuri numai când americanii trimit câte o majoretă să-l urecheze ca pe Mickey Mouse.

9. Victor Ponta s-a declarat dispus de a accepta chiar și sediul primăriei din Sibiu, cu condiția ca investigațiile echipei sale de control să se efectueze concomitent cu dezbaterea și în prim-plan. Se știe că nu se va găsi nimic ilegal acolo, dar chiar asta va demonstra cât de străin e Iohannis de România!

BREICHING NIUZ

spot_img

Caricatura zilei

spot_img
spot_img

Articole asemănătoare