Alegeri 2014: Victor Ponta l-a copiat pe Iisus Cristos!

de Nestor , 09 octombrie 2014
Lăsați bolnavii să vină la Mine!

Seria semnelor prevestitoare declanșată odată cu lansarea candidaturii prezidențiale a Premierului a continuat şi în zilele trecute. După ultima întâlnire cu electoratul, mulți dintre cei care au dat mâna ori s-au pupat cu candidatul Ponta au afirmat că au fost străbătuți de energii necunoscute. Deși subtile, efluviile respective s-au manifestat năvalnic, vindecându-i spontan de felurite beteșuguri trupești. Au fost raportate cazuri de paralizați care s-au ridicat din cărucioare, alergând în jurul viitorului Ales precum frații nord-coreeni în jurul marelui reales Kim Jong-un.

"E minune dumneziească", ne-a declarat Făniță Uruială, pensionat pentru invaliditate de gradul unu. "Eu nu venisem cu cărucioru, că mi-erea frică să nu fie cevaşilea băsiști de față. Când m-a văzut, domnu Prem-Ministru m-a atins pe spate şi mi-a zis: «Mergi de ia scaunul tău și umblă!» Așea am făcut şi-l voi urma pe Domnu Victor ca apostolii pe Iisus, că mult bine ne face noauă, obidiţilor de terorile lu Băsescu şi Boc!"

Deși gurile rele susțin că vindecații au mai suferit fenomenul taumaturgic și pe vremea controalelor impuse de dictatură, noi nu aplecăm urechea la scornelile dușmănești. Dl. Ponta i-a asigurat că vremurile de restriște au trecut, iar ei vor beneficia liniștiți în continuare de pensiile primite, în pofida lecuirii de care au avut parte. Să se lecuiască să mai voteze altă dată cu tiranii care îi mint înainte că o să trăiască bine, punându-i apoi la muncă și căutându-i la adeverințele medicale. 

Loading...
ADS ProfitShare

Comentarii

+